SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #4087

2015-09-01 10:42

Beskrajno hvala u moje lično i ime moje porodice jer ste se setili da pokrenete ovu peticiju. Nadam se da će njen, verujem, pozitivan rezultat imati odjeka i prekinuti moralni, duhovni, mentalni i psihički sunovrat onih koji podstiču, podržavaju i realizuju pomenute "rijaliti" programe pune razvrata, psovki, podmetanja, uvreda, niskih udaraca, živi cirkus usred naše prelepe, duhom i prirodom bogate hrišćanske, pravoslavne Srbije, pune čestitih ljudi koji se, iz dana u dan, bore da prežive. Ja i moja 10.-godišnja pastorka često idemo u crkvu, trudimo se da živimo hrišćanskim životom i možete misliti koliko nju i mene vređaju slike sa najavne špice, dete odmah revoltirano okrene glavu da ne gleda ljude propalih karijera kako se, ne birajući sredstva, bore za novčanu nagradu. Bez stida, skrupula, srama, morala...Pre par dana Maja Nikolić je zadigla haljinicu da bi kriminalca Golubovića i ostalu "ekipu" ubedila kako dobru zadnjicu ima. Majka dvojice sinova. Bruka. I to sam videla na on line vestima jer mi ne pada na pamet da to pratim, pored svih problema koje svakog Božjeg dana imam otkad sam u stambenom kreditu u CHF. Nije ni čudo, onda, što školski drugovi nemaju milosti prema mojoj pastorki kad obuče ili obuje nešto što nije po "njihovom standardu" ili im normalno objasni šta njoj ne odgovara, pošto su im vrednosti okrenute naopačke, a to sve potiče iz kuće. Tzv. "rijaliti programe" je izmislio sam Nečastivi i ja ću gledati da svoje dete i porodicu potpuno zaštitim od ovog sociopatološkog programa, a Vama SVAKA ČAST. Čuvajte se i neka vas Bog čuva! Zvezdana Đurđević iz Novog Sada.