PROTIV PONOVNOG UVODJENJA TV PRETPLATE

Драгомир

/ #39

2015-08-12 05:50

Ја редовно плаћам кабловску и свако додатно наметање сматраћу за рекетирање!Ја нисам социјална служба да помажем никога.Шта је са осталимтелевизијама.Како то ради ПИНК а да нико не плаћа преплату.А ТВ Београд није ни принети ПИНКУ?Ко то још признаје РТС када широм Србије има низ ТВ студија.Зар да ми уђу и кућу и отимају ствари што нисам платио рекет за ТВ Београд?Да ми укину сртују.Да не могу да региструјем аутомобил.Да буде натпис ,,ЗАБРАЊЕНО ЗА НЕПЛАТИШЕ ТБ БЕОГРАДУ,,! Е,па да видимо?Ја стари Драгомир сам свашта ружно доживео од власти моје Србије!А такав сам човек да са мојом биографијом свака држава би се поносила.Изузетно сам способан да покажем знање из више заната.У своје време оженио сам најбољу девојку у околишу Београда.До пензије сам радио посао од чије памети и храбрости зависило је на стотине и стотине људских живота.Као машиновођа,на пример,кренем брзи воз из Загреба за Београд а у документима пише да у возу има 1300 путника!И сви њихови животи су у мојим рукама.И никада никоме није ни длака зафалила.Ја сам НЕКРУНИСАНИ краљ колекционара најбољиг афоризама и вицева!Сакупљам их од 1968 када сам био ПРВИ ПУТ МЛАД!