ZAUSTAVIMO MEDIJSKU HAJKU NAD NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!!

Gost

/ #54

2015-02-06 14:37

Šta tu da se komentariše? Životinje su čista iskrena stvorenja koja često pokažu više uma i srca od ljudi koji bi trebalo po prirodi da budu puni ljubavi - ali nisu! Na žalost, iz čoveka, kao krune stvaranja, usled mnogih zala koja čini, provale neke animalne osobine - jer mi objedinjujemo u sebi sav živi svet. Ali ... kod čoveka to nije priroda - već karakter! Pa tako kad na kučence, koje je po prirodi dobro, čovek baci kiselinu onda on nije čovek nego "pseto" - ne prirodom već karakterom! Onda je on hijena (karakterom), zmija (gnevom, zlobom i pakošću - karakternim crtama)! Onda je on i škorpija, plašljivi zec, lešinar, parazit! Životinje su divne jer su takve po bogomdanoj prirodi; čovek je odvratan kad izgubi čovečnost ...kad poživotinji jer on ne može da bude animalan po prirodi, nemoguće je, već po svom unutrašnjem duhovnom sklopu - po srcu i karakteru! Zato je svako omalovažavanje živog sveta, a bez humanosti, čisto životinjarenje!
No, da ne bude da nešto sudim samo tako - sve ovo znam po sebi! U mladosti sam se ogrešio o neke mačke; vremenom sam uvideo kakva su to bića i danas ih imam nekoliko. Za one koji misle da nešto znaju, NEKA UDOME neko mače ili kuče i uveriće se da je životinja bescen blago koja vas bogati u svemu. Kroz neko vreme naučite da ih razumevate, skoro pa nemušti jezik, i često možete videti da projave pametnije odluke od vas! A tek kad vas dočekaju po povratku sa posla ili puta - to ne može niko da plati; nema tih para. U stvari, samo vam pokažu kakvi bi trebalo, ne ponašanjem ili majmunisanjem, već po srcu da budete sami!