PETICIJA ZA REFERENDUM O UGOVORIMA ZA AUTOPUT SMOKOVAC-MATESEVO

Gost

/ #37

2014-12-04 13:34

Ako moja plata jedva potkrpi rate koje sam se zaduzila ,nevidim logike da si jos rata prikacim.... Ne barem u ovom periodu dje se jos nisam razduzila sa predhodnim ratama.... To isto vazi za AUTO-PUT.... Mozda bi taj novac koji je namjenjen za auto-put...bude usmjeren ovom narodu sto nezna sto da skuva u lonac za rucak od sirotinje koja se svakodnevno povecava.... sto ce nama auto-put kad jos malo ni bicikla necemo moci da si priustimo... Dajte molim Vas....ucinite nesto dobro za ovaj narod..odesmo do djavola ...zeljni smo osnovnih namirnica a saka jada od drzave..600.000 stanovnika umjesto da zivi ko oni u Monte Karlu a mi ni hljeba valjano da pojedemo ... Izvinite sto je ovoliko opsirno od mene ali prosto je doslo vrijeme da ce narod poceti da se krade izmedju sebe,otima i samim tim nista nam nevalja ni auto-put ni turizam ni nista lijepo sto ova drzava ima a ne koristi kako bi trebala da smo svi zadovoljni i siti... Toliko od mene..koja nisam drzavljanin Crne Gore a rado bih voljela da jesam jer volim Crnu Goru i zato sa ovoliko gorcine iznosim moje misljenje... Pozdrav