Za ukidanje presude K-188/2012 Aleksandru Kristijanu Goluboviću

Gost

/ #1412

2014-10-30 04:21

Kiki je uradio vise za omladinu nego pola bivse juge -mislim na sport .to sto mu uvaljujete treba da vas bude stid prvo sto ponizavate covjeka koji je u mladosti bio zeljan dokaza .a dajte mi jedan primjer ko nije! zelite da ponizite Kikija koji ima vise oziljaka i patnje nego vasa kuca cigle sram da vas bude svoju djecu stitite a dobro znamo sta rade a covjeka kojeg voli vise ljudi i vjeruje u njegovu nevinost koja je 100% tacna jer mu zelite smjestiti neku sramotnu namjestaljku nek vas stid bude .prvo i da se desilo ista slicno sto je nemoguce on sam sebi nebi dozvolio da se toliko ponizi. ipak je to Kiki .pustite ga na miru da uziva sa svojom izabranicom da nas mlade motivise sportom i vjerom u Boga- a vise se pobrinite o sebi i narodu koji je gladan i zeljan svega -svi mi znamo kako je lako pljuvat po osobi i sta su mediji za nepismene i neuke- Kiki se danas i uvijek se je borio za pravdu i nije se sramio ni zastave ni vjere vec je bio iskren i najveca mu je greska sto taj covjek ne zeli da laze on vas ubija istinom a nas jaca i uci da se netrebamo nicega bojati hvala ti Kiki bar 30-set mojih drugova je uz tebe i sa ponosom kazemo PRAVDA ZA KRISTIJANA a nemogu ti nista brate naš- jer vide oni da je pravda na tvojoj strani dacu cist primjer porote u Americi koja sebe naziva velesilom tamo 15.est ljudi odlucuje o najtezim zlocinima a ako je nama 15 hiljada malo sto podrzavamo Kikija onda drage sudije pitajte se sta nije sa vama uredu jeste li mozda ljubomorni sto ga voli ne samo bivsa Juga vec pola evrope Kiki volimo te i naša kuca je tvoja kuca .