Uvesti smrtnu kaznu

Gost

/ #4

2014-08-12 09:45

Naravno da sam za uvodjenje smrtne kazne ali procitajte moj predlog koji sam postavio na "fb":

APEL ZA PETICIJU ZA UVODJENJE SMRTNE KAZNE!!!
(ne boji se svaka susa Boga, nego batina)

Zemlja u kojoj zivim??? Dali je to uopste zemlja???

Razmisljam dali ljudi kada dodju u neko pocetno "trece doba" treba da se plase da ostanu kod kuce sami.Dali ce neko da dodje da ih opljacka (par hiljada dinara) i posle toga da ih ubije? Razmisljam o coveku koji je ubio necije dete a Apelacioni sud mu dodeljuje novo sudjenje.E pa to ne zelim da bude u mojoj zemlji i neka se to dogadja dalje od mene. Kako? Jedinino promenom zakona i to pod HITNO!!!

Nema tu sta da se sudi! Otpadu ljudskoga drustva treba presuditi odmah i to po kratkom postupku (naravno nakon sigurno utvrdjene krivice). Ja licno odbijam da dajem i jednu paru da takvi zlikovci sluze bilo kakvu kaznu(ali ko mene pita) oni (drzava) to uzmu sami.Jer od svih nas ,poreskih obveznika se uzima da bi se oni(ubice i zlikovci) hranili i ziveli u humanim uslovima.(bacanje para).
Takve nesvete necu da hranim oni zasluzuju ISTU KAZNU KAO STO JE DELO KOJE SU URADILI.
Ne, kod nas mozete da ubijete 5 ljudi i dobar advokat ce da te izvadi da se branis sa slobode ili proglasi za ludaka ,malo li je slucajeva unazad par godina? Zna se gde je takvima mesto a tu mislim i na advokate.Okrivljeni(ubica) NE MOZE DA BIRA advokata koji ce da ga brani!Dobije advokata od drzave po sluzbenoj duznosti koji ima samo da mu objasni kakva ga kazna ceka i tu je kraj!
Posto je sigurno da necemo da se nadjemo na nekom beogradskom trgu i da krenemo prema skupstini sa parolama i transparentima, ZASTO NEBISMO URADILI TO OVAKO PUTEM INTERNETA? Pa na kraju da se prebrojimo i vidimo koliko to nas ne zeli ubice,olos,i kriminalce u svome okruzenju?
Cini mi se da Norveska ili Danaska za pitanja koja su od vitalnog znacaja raspisuju referendum i da to rade vrlo cesto.Ovo ,ako je tacno,bi trebalo primeniti i kod nas. Dali mi mozemo da sakupimo dovoljan broj glasova da se uvede u skupstinsku proceduru predlog za ponovno vracanje smrtne kazne i dozivotne robije bez prava pomilovanja.I naravno da pod tackom 1 bude promena krivicnog zakona SRJ.
Pitam sve kako se osecate kada procitate da je neko uz pretnju oruzjem opljackao pekaru,zlataru,mesaru,banku,bilo sta i bilo koga.Dali ste bili u situaciji zrtve??? Da li Vam se desilo da vam krvni pritisak bude 200/100 i to tako traje satima???Sve se to dogadja negde oko nas ali mi nismo direktno ugrozeni pa nas onda i ne interesuje.
Za takve "delije" koji su bili u nekakvom pokusaju pljcke, bez smrtnog ishoda, treba otvoriti javne radove i najmanje 10 godina ih treba drzati u radnom logoru da mogu da imaju vremena da razmisljaju o svome delu.
Ako negde gresim ispravite me ali bez uplitanja humanosti.Zna se za koga je ona.
Naravno svaka dopuna ovoga dobro ce doci,,,
Na Vas je red...