Да се забрани продавање америчке и британске одеће.
Srbijanac |
/ #126 Re: Re: USA2014-05-26 18:10Haha, pa što onda nije ostao u Srbiji odnosno Hrvatskoj na čijoj se teritoriji rodio, da ovde stvori sve što je stvorio? Amerika čini zlo svuda po svetu, to je tačno, ali Amerikanci su učinili više dobrog za čovečanstvo nego što Srbi ikada mogu da zamisle, a kamoli da se organizuju i postignu tako nešto. Među Amerikance ubrajam i Teslu, jer, ma kog porekla on je tamo proveo čitav svoj radni vek, uz njihovu pomoć stvarao i tamo umro. On jeste Srbin, kako je i sam rekao, ali ipak Amerikanac. Jer Srbinom se rađaš a Amerikancem postaješ. Nije Amerika samo njihova administracija, to su mnoge lepe stvari koje ta zemlja nudi, i njen narod, koji nije ono što se ovde misli o njima, to je jedan vredan i radan narod. A SAD svojim građanima, pa i svetu, ima da ponudi daleko više nego što je Srbija ikada imala, mogla ili htela. Meni moja država lično dala je mnogo manje nego Amerika, ako uračunam tu sve ono što svakodnevno koristim, od tehnologije, informacija, zabave itd. Da se vratim na Teslu, njega nije dala Srbija da bih zbog toga radije nosio srpsku zastavu, Teslu nam je dala Amerika, ona ga je omogućila. Kao i internet. I ko zna šta još ne. I većinu dobrih filmova i serija koje sam gledao. I nadu da negde imam šansu, sa svim svojim sposobnostima, jer mi ovde ne daju partije, i ovdašnjem narodu moje vrline smetaju jer volim istinu i pravdu, i volim da se borim za opšte dobro, i da budem ono što jesam, a ne ono što mi glupi narod i tradicija nameće. Oni koji su nas bombardovali su NATO i političari, a ništa manji krivci za to su i naši političari, koji su svojim nenormalnim potezima doveli do svega toga. Niko nas ne bi bombardovao da smo igrali po pravilima jačeg. Da se pitao narod koji jeste ta zastava, i da nije izmanipulisan kao što ste većinom ovde i sami izmanipulisani, niko nikada ne bi bio bombardovan. Having said that, najbolje bi bilo da se moda uopšte ne bavi politikom i zastavama. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2244 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2058 Kreirano: 2024-12-24
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
1990 Kreirano: 2024-12-26
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15127 Kreirano: 2024-11-26
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7241 Kreirano: 2024-11-18
Smena direktora Jovine gimnazije
1149 Kreirano: 2024-12-02
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2218 Kreirano: 2024-12-05
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
492 Kreirano: 2024-12-24
Постављање Ненада Лалатовића за новог тренера ФК Партизан
421 Kreirano: 2024-12-25
Подршка професорима и наставницима у Сокобањи
404 Kreirano: 2024-12-24
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
393 Kreirano: 2024-12-25
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
233 Kreirano: 2024-12-20
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1733 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1270 Kreirano: 2024-12-18
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2746 Kreirano: 2024-12-13
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
781 Kreirano: 2024-12-09
APEL ZA IZGLASAVANJE O ODRŹAVANJU JANUARA NA PRAVNOM FAKULTETU PREKO ESTUDENT
103 Kreirano: 2024-12-23
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
266 Kreirano: 2024-12-20
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
762 Kreirano: 2023-11-14
Podrška studentima
2475 Kreirano: 2024-12-06