Vuk Max nije kriv već neodgovorni roditelji!

Gost

/ #99

2014-04-27 21:46

Mislim da nije u redu da blatite roditelje koje ne poznajete a najmanje da komentarisete dogadjaj kojem niste prisustvovali. Mnogo mi vise govori o vama jer vidim da svi citate kurir i ostale trcarske, zute novine. To valjda govori o vasoj inteligenciji. Ali evo vam par informacija, dete je setalo na stazi dozvoljenoj za posetioce, U BEBI ZOO VRTU, vrlo je drzano za ruku. Vuk je bio sa volonterkom i igrao se sa lopticom. Za povodac ga niko nije drzao. Iz cista mira je naskocio na dete. I nije istina da je dodirnuo sapom ili gurnuo na beton nego dete vrlo ima 4ujeda, krvne podlive, modrice i razderotine. O pretrpljenom strahu ne mogu ni da govorim. to najbolje znaju oni koji su to doziveli. Napomena da vrlo volim zivotinje nego me zanima kako je taj vuk tako umiljat i drag a potrebno je obavestiti posetioce da mu se ne sme prilaziti na 5m? (reci odgovorne osobe iz zoo). Sledeci put kada pozelite nekog da osudite, razmislite kako bi vama bilo da se to vama desi. Roditelji imaju moju punu podrsku! Da li ce tuziti ili ne, ne zanima me. Ali vama porucujem da se malo spustite na zemlju.