Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Milan

/ #4373 Sloga

2014-04-24 19:26

PO svemu sudeći ministarka prosvete će biti Dijana Vukomanović. Da li je ovo nepovoljno ili ne po nas? Kakvi su stavovi dotične?

Što se tiče gore iznete diskusije, moramo da budemo složni i ne treba da se delimo izmedju sebe jer smo svi u istoj poziciji bez obzira na broj ispita. Drugo ako neko ima neki osećaj elitizma neka se seti da je i on za sve druge zlonamerne: "večiti student".Ja sam posle smrti moje majke bio primoran da radim kako bi sebi obezbedio egzistenciju, godine su veoma brzo proletele a ja sam ostao na dva ispita do kraja fakulteta. Svakako da ne želim da mi celokupni dosadašnji rad i trud (41 ispit) propadnu zbog ta dva ispita. Zatim primetio sam neku zlobu i zluradost kod mojih prijatelja i rodjaka koji nisu nikada studirali. Jedan dugogodišnji "prijatelj" mi je čak i rekao kako po njemu i ne treba da nam produže rok za završetak studija... Naravno takvi bi voleli da nam propadnu studije pa da kao i oni budemo bez diplome. Zato ne treba da nasedamo na provokacije i treba da nastupamo zajedno kao celina sve do ostvarenja našeg cilja. A dok čekamo najpametnije je da intenzivno spremamo ispite.