Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4370 večiti aposolvent

2014-04-24 19:01

Večiti student, školska 2003/2004

Zahvalio bih se svima koji učestvuju u ovoj peticiji i rekao bih da nije ljudski kritikovati ljude koji žele da završe fakultet i kojima je već opterećenje čekanje konačne odluke, da li je njima ostalo pet, deset i pedeset ispita to nije bitno, bitna je volja, želja i istrajnost za privođenje studija kraju.
Bio sam prinuđen iako mi je ostalo svega 4 ispita do završetka da napustim zemlju kako bih izdržavao porodicu i mlađu sestru nakon smrtnog slučaja u porodici. Bio sam dobar student i polagao sam ispite u redovnim rokovima sve dok se nisu dogodile neke otežavajuće okolnosti u mom životu kada sam morao da preuzmem odgovornost o egzistenciji ostalih članova porodice.
Dosta me je frustrirala i sama činjenica da neću imati diplomu iako sam vredno učio, čak sam imao i planove za dalje usavršavanje (postdiplomske studije). Biću iskren, sanjam diplomu, sanjam da polažem ispite i da se vraćan toku života koji sam zbog objektivnih razloga napustio. Ukoliko se ovaj ovaj problem pozitivno resi moj zivot ce dobiti smisao, nastavicu tamo gde sam stao.