Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Anonymous

/ #4358 Re: Re: Re: Bolonja

2014-04-24 06:19

#4349: ocajna - Re: Re: Bolonja

Zaista ne mogu da verujem, ali ovde neki ne razumeju ni sta je ko napisao, a traze sansu da zavrse fakultet. :)) Gospodin je napisao kada vec moram da ti prepricavam komentare da se studenti koji zele prebace na Bolonju, taj predlog smatram stetnim. Zaista je bezobzirno traziti produzetak vise od dve godine, bar ja tako mislim, a prebacivanje na Bolonju ce doneti dosta problema studentima i ne samo finansijskih vec i programskih.  Meni je zao ljudi koji imaju gomile ispita, svakako kome je ostalo dva ili tri oni imaju sansu da zavrse do septembra, ali svakako da treba produziti rok za završetak studija po starom programu do 2017. Povlacenjem potpisa sebi ces da naudis, meni sigurno neces. :)) Naglasio bih da postoji sigurno jedan broj apsolvenata koji su na vreme skoro sve ispite ispolagali, ali im je ostalo svega par iispita i  sigurno je velika nepravda oduzeti im pravo na završetak ubrajajući ih u one kojima je ostala polovina ispita ili koji nikada nisu ni studirali.  Neko ko je skoro priveo studije kraju i zastao par godina sigurno je imao ogroman razlog za to. Slozio bih se da sansu treba dati svima koji su upusali fakultete po starom programu, mozda ce neki od njih nakon zavrsenog fakulteta biti cak i strucniji od onih koji su na vreme zavrsili, bar je praksa cesto puta potvrdila ovu moju teoriju. Pozdrav svima i nadam se da problem biti pozitivno resen.