Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4019

2014-03-19 11:57

Svako bi trebao da moze da studira koliko mu se prohte-to i jeste jedna od karakteristika studija, ali to treba objasniti ovim "nadleznim" degenericima koji se zalazu ne za kvalitet kadra vec za hiper produkciju (ne opravdavam one ljude koji su razvukli studiranje, ali takodje stoji i cinjenica da su mnogi veliki strucnjaci "prekoracivali rokove") Studije zbog takvih morona na vlasti koji su slusali svoje mame o onome sta treba da budu u zivotu i koja struka je najisplativija pocinju da gube izvorni smisao i pocinju da privlace one koji bi se ponizavali za ocenu i nakraju je i dobiju(bio sam svedok toga) koji bi preorali sve ono sto to treba da znaju do detalja i "otkacinjali" predmete samo da bi dosli do zanimanja kako bi njihove mame bile ponosne na sopstveni produkt.-Bas takvi danas uspevaju, bas takvi danas diktiraju pravila, takvi koji se uclanjuju u stranke da bi njihova guzica bila sita, a o strucnosti i inovativnosti ni govora. Kada bi se revidirali mnoge "doktorske" titule otkrili bi da su njihovi radovi najobicnije prepisivanje-(seminarski na 100 strana) a da ne pricam o tome kako se profesorska deca zaposljavaju, pa se jadni i iskompleksirani kurce po hodnicima fakulteta. Vec mi je muka od svega onoga sto sam vidjao, a njih i dalje nije sramota da glume "evropsku efikasnost" pa su nasli da je sprovode na studentima , a ne tamo gde treba- na profesorima koji primaju mito zaposljavaju svoje nesposobne potomke, a jos su i dovoljno drski da glume strogocu i oholost na ispitima...