Peticija protiv formiranja policije za zastitu zivotinja u Srbiji

Gost

/ #37 Re:

2011-07-19 02:22

#8: Pokretac peticije protiv jadnika -

Pa ta policija za dzukce ce mozda morati nekada i tebe da uzme u zastitu, posto se ponasas gore od svakog dzukca! Ko tebi daje za pravo da prosudjujes da li sam ja zaludna??? Za razliku od tebe, koji si ocito imao dovoljno vremena da smisljas ovakve gadosti, ja sam radila 27 godina u tri smene u bolnici, majka dva studenta, imam majku 81,sa alchajmerom i hendikepiranog svekra od 92 godine, koje u svojoj kuci negujem kao bebe, imam psa, nemam zenu koja mi radi u kuci, vec sredjujem i vodim kucu i dvoriste uz pomoc svoga supruga, asmaticara i srcanog bolesnika... Imam psa, koji mi pricinjava ogromnu radost, i bez koga bi nam svima dan bio dosadaniji i ruzniji, koji pazi da mama ne ode od kuce, i laje kada svekar iz kreveta nesto treba... Rado pomazem i deci i raznim ljudskim kategorijama, od fizickih invalida, do razlicito hendikepiranih... I sve me to ne sprecava niti ogranicava da bezrezervno volim zivotinje... I sto je vise ovakvih ljudi kao sto si ti, ja sve vise volim zivotinje, koje napadaju samo u samoodbrani, i ne mrze ni jednog coveka, koga se ne plase, kao sto to cine ljudi tvoga tipa... Najzalosnije je da takvi kao ti fantaziraju da su Bog zna kako humani i da vole ljude... Neo ko je tako izopacen od mrznje prema bilo kom zivom bicu, ne moze da voli coveka. Zato bi ja najradje pokrenula peticiju za osnivanje psiho-policije za frustrirane i ostecene tvog tipa. jadnice. Nisi ti kriv, ko zna sta se tebi desilo...