Peticija protiv formiranja policije za zastitu zivotinja u Srbiji

Povratak mocnog pokretaca peticije

/ #30

2011-07-15 22:08

Dragi moji, vasi komentari su bili vrlo zanimljivi za citanje. Ja nisam za to da se zivotinje maltretiraju, ali policija specijalno za njih je previse. Takodje, ovi koji govore da zivotinje nikada ne napadaju ako nisu ugrozene i da zivotinje vide samo dobro (hahahah) pisu takve baljezgarije. Naravno da i zivotinje napadaju neizazvano ponekad, nadje se i medju njima poneki kreten. Najsmesnije su silne uvrede, kletve i izlivi emocija ovde, samo ja necu izigravati psihologa kao sto su pojedini izvoleli i izvlaciti zakljucke o vama. Zivotinje nikada nisam mucio, niti to smatram normalnim, ali eto, zato sto sam protiv osnivanja policije za zivotinje, ja ispadoh manijak, silovatelj, ubica, sta sve ne. :)
Toliko o pravu na drugacije misljenje. Vrlo ste tolerantni, ali ne prema ljudima izgleda : sta bi, ako je neko skeptican itreba ga spaliti, tuci i slicno? Izvesni koji su ovde pretili su vrhunac prepiske, mogu im samo zahvaliti jer je cilj moje peticije bio da lupim kontru i vidim reakcije, za potpise me, da prostite, bas zabole.
Najbolje je sacuvano za kraj : mnogi su ovde predvidjali sudbinu tipa, ima jedna siba za tebe, Bog gleda sve, svakome sleduje sta je zasluzio. Ako je tako, super, ne sumnjam da sam svojim dosadasnjim delima zasluzio samo dobro. Zivotinjama istina nisam pravio kucice ili im trazio vlasnike, bacim po koji komad hrane ako naleti koja simpaticna lutalica, ali to je zaista minoran plus ili minus u konacnom zbiru, verovatno ce se svako razuman sloziti sa mnom. Ako je gore veliki Sef koji sve gleda i ocenjuje (u sta vrlo sumnjam) kada dodjem do njega, pobrinucu se da pomenem ovo, verujem da ce i njemu biti smesno. :D