Peticija protiv formiranja policije za zastitu zivotinja u Srbiji

..................

/ #26

2011-07-15 11:14

Ljudi,pa zar se svi znamo samo svađati??? Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali zar uvijek trebaju padati takvi ''komplimenti''??Netko hoće pomoći djeci,nezaposlenima,životinjama, ne razumijem zašto takva buka. Ima puno nezaposlenih, djece koje nemaju što jest, koje prose po ulicama,svugdje je situacija ista,ali po mojem mišljenju i po mišljenju drugih koji su potpisali tu peticiju, ljudi imaju prava, prava na socijalnu pomoć, na dječji doplatak, jedini problem što uvijek ima onih koji odnesu sva ta primanja u kladionicu,potroše na alkohol(barem je takva situacija kod nas) i oni koji stvarno trebaju ostaju zakinuti, ali ipak nikakva peticija to ne može spriječiti. Glavni krivac ovoj peticiji su ljudi..Kako ćemo biti bolji prema drugim ljudima kad maltretiraju, ubijaju i bacaju svoje pse na ulicu.Uče djecu tome,daju im takve primjere,zato i ima toliko nasilja među mladima.Ja mislim tko je sposoban izmrvariti,prebiti,mučki ubiti psa, sposoban je to napraviti i drugoj osobi..Mene osobno pas nikad nije prevario,opljačkao ili udario.Pomagala sam beskučnicima,davala im novac da bih kasnije vidjela pred trgovinom kako grle pivo,davala djeci koja prose kad bi ona s novcima otrčala k majkama koje puše..Jednostavno, ne vjerujem ljudima...