Peticija protiv formiranja policije za zastitu zivotinja u Srbiji

Pokretac peticije protiv jadnika

/ #8

2011-07-14 18:17

Dragi moji, vase licemerstvo nema granica. Sram vas bilo (glasom bate Stojkovica).
Izuzetno je jadno, da vi koji branite zivotinje i zelite boljitak zivim bicima, nekome zelite muku, bolest, nemastinu i slicno, samo zato sto se ne slaze sa vama. Pravo na razlicitost misljenja je osnovna tekovina ljudske civilizacije, koja ima zaista smesnu naviku : ako psa na ulici sutnete jer je krenuo ka vama, mozete imati problema s policijom i gomilom dusebriznika. Medjutim, kad vas pas ujede, mozete samo da se pocesete po zadnjici i molite Boga da nisu bitne povrede. Sramota je da su prava zivotinja iznad prava coveka. Osakacen dzukac je veci bum u Srbiji, no osakacen covek. Nek vam je to na cast! Ha!

A sad da se osvrnem na komentare :
Komentatoru broj 4, ne kaze se pokri se, nego pokrij se usima. Sram te bilo, nepismeni.
Komentatoru broj 6, au bre zeno al udavi. Jasno je da ste svi vi dokoni i da nemate cime da se bavite cim ovde propovedate spas sveta i svih zivih bica. Nazalost, nekada davno, kada ste mozda imali neki kontakt sa stvarnim svetom (mnogi verovatno i nisu) mozda ste znali da za onlajn peticije, aposlutno niko ne mari. Samim tim sto se odredjeni ovde busaju izvanrednom cifrom od 500 potpisa (mnogo jaka cira), ja ne moram nista ni reci. Moja peticija je tu da izazove reakcije vas lozana, a vasa je tu s razlogom. Jedina dobra stvar u svemu tome je to sto ce obe imati isti rezultat. I meni i vama, nista. Meni to skroz pase, a vama?

Inace, moze policija za dzukce, samo da vas 500 iz svog dzepa placa te i takve policajce, a ne da se to ostvaruje iz budzeta koji se puni od doprinosa nas ostalih.