Peticija protiv formiranja policije za zastitu zivotinja u Srbiji

Gost

/ #6

2011-07-14 17:59

Ma kako Vas samo nije sramota !!! Umesto da u duhu toga što propovedate a to su prava građana organizujete Peticiju za zaštitu ugroženih ili šta već, da Vam ja dokona ne dajem ideje, Vi jednako dokoni kao mi "dokoni" koji se borimo za prava onih koji nisu izabrali da se nađu zanemareni ni zapostavljeni, nemaju pravo glasa, a njihov jedini krst oko vrata je taj da je verovao istom tom čoveku i želeo da mu pruži bezuslovnu ljubav, Vi organizujete kontra peticiju... Vam na čast pokretanje ovakve inicijative, postoji mnogo drugih načina da se promovišu ljudska prava, a ovo po principu ako ne mogu da pomognem daj onda da nekom odmognem, odlika je ljudskih bića koja su apsolutno zaslužila da se nađu u teškoći ako jesu. Ako niste, ja Vam zaista želim da budete na ulici, da Vas svi guraju i šutiraju, a Vama treba samo malo vode, hrane i ljubavi. Naglašavam da apsolutno podržavam Vaš stav da je u ovoj zemlji čovek više nego diskreditovan i ugrožen, ali time što ćete pokrenuti nešto protiv onih koji se bore za ono što je humano i lepo, a što ne ugrožava NIKOGA pa čak i ako hoćete da gledamo onu drugu stranu da će skloniti pse sa ulice koji su zaradili besnilo i koji su zaista možda problem po ljudsko okruženje... A takvi su zbog toga što ih je čovek ostavio na ulici... Tako da, uživajte u Vašem doprinošenju boljitku ljudskog roda, takvih plamenitih i humanista kao Vi je dovoljno, pa ćete sami sebe uništiti. Ja Vam lično želim sve ono što su ove jadne životinje doživele ! Pozdrav