Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

fringe

/ #2301 Veliko Hvala

2014-01-29 22:11

Jedino sto je bilo u uvoj stvari u mojoj moci je da pratim ovu "radio stanicu", informisem se i ukljucim u prikupljanje potpisa. Nadam se da su svi ljudi ovde uradili isto, ako nisu neka urade. I jedino tako mozemo da se oduzimo pokretacima peticije odnosno braci "soluncima" i Majci Terezi-Advokatu Lidiji.
Njima jedno veliko hvala, i naravno podrska do konacne pobede. A ona je vrlo blizu. Ja sam bivsi sportista pa ima taj borbeni sportski duh, i nikad se ne predajem. To je verovatno ono sto krasi sve ljude koji su se okupili na ovoj peticiji. I sa ponosom mogu reci da pripadam njima! Nije vazno da li smo iz grada ili iz provincije, bogati ili siromasni, roditelji ili ne, zaposleni ili ne. Ovde u ovoj stvari smo svi jednaki i trebamo biti ujedinjeni. Samo takvi mozemo postici cilj. Mnogo je ovde bilo pametnih komentara i lepih i pametnih misli. Ja cu podsetiti samo na onu, da je lako slomiti jednu granu rukama, ali skup od 10 (100 ili 4454, koliko nas trenurno ima) grana vrlo tesko ili nikako. Jos jednom svi zasluzujemo da se osecamo dobro jer se borimo za ispravnu stvar i naravno VELIKO HVALA Majci Terezi i Soluncima.