Zabraniti nastupanje Svetlane Raznatovic za docek u BG-u

Gost

/ #448

2013-12-30 00:00

Веома ми је драго што могу да напишем неколико рачи ПРОТИВ ове ПЕТИЦИЈЕ јер не видим разлог да се Госпођи Светлани Ражнатовић забрани наступ на Тргу Републике за дочек Нове 2014. године.Ко сте Ви и ко Вам је дао право да МОРАЛИШЕТЕ и некоме ЗАБРАЊУЈЕТЕ ЈАВНИ НАСТУП???Одмах да Вам буде јасно да не слушам ту врсту музике , што у крајњем није ни битно, али сматрам да ако се већ бусамо у груди да живимо у ДЕМОКРАТСКОЈ земљи , онда то и делима морамо да потврдимо.Служите се прљавим методама да бисте дошли до свог циља , користећи ниске ударце , што у коначном говори о Вама као о ПРЉАВОМ играчу. Доста нам је ЛАЖНИХ МОРАЛИСТА и ЛИЦЕМЕРА. Јавне личности подлежу јавном суду , оцени и процени и ако народ жели да чује госпођу Светлану Ражнатовић онда Ви ту не можете ништа, сем да се залуђујете са разноразним петицијама!!! Имам и ја за Вас једно питање : да ли сте потписали петицију за ОСЛОБАЂАЊЕ Господина Др Војислава Шешеља из Хашког казамата јер му је живот УГРОЖЕН! ??? Немојте да нас браните на погрешан начин. Више зла су нам нанели такви као Ви него Цеца , Шешељ и сви српски хероји који такође труну у Хагу !!!Искрено верујем да ћете објавити овај мој коментар , без обзира што Вам се неће допасти!!!