Zabraniti nastupanje Svetlane Raznatovic za docek u BG-u

Žika Vračaruralac

/ #434 Ecce hommo

2013-12-29 16:31

Imam komšiju do mene, užasno me nervira. Završio čovek ETF, ima dva divna deteta, govori tri jezika, uspešan je bio i sportista, danas je uspešan inženjer, proputovao ceo svet. Pametan čovek i kaže nije joj muž ratni zločinac jer nije osuđen, a i da jeste, ona je i pre njega bila popularna. Da je čista nije, al' kad pogledam da ikona liberalno-retrogradne Srbije u muškom telu nije ni gonjena i danas je tajkun koga se ne dira, onda se njoj najmanje može zameriti što je odradila "odrezano". Mislim, čim mi pomene mog idola "iz musave vijetnamke u Boss odelo" ja moram da šmrknem.

Kad odem kod njega na kafu sluša i Fleetwood Mac i Pink Floyd i Dire Straits i ozbiljnu muziku (krišom sam pročitao Dvoržak, Čajkovski, Šopen...). Ali kad smo bili na dve komšijske svadbe čovek kiti muziku, igra kolo, zna Miroslava, Tozovca a bogami i Cecu. Ja sam neuspešni student tuđom voljom jer su mi tatu nisu smenili na Osmoj sednici, od tada sam NVO aktivista al' su sve tanji honorari iako ja svuda gde stignem pljujem po svom narodu, nemam dece ni pravih prijatelja. jedino neka moja mikro fensi ekipica, leba bez motike taj rad. Al' smo super i ljudi nas ne kapiraju, naš trip i dop i tako to.

Jutros se zakačih sa komšijom pokušavao sam da ga nagovorim da poptiše peticiju. Ja u stvari ni ne kapiram zašto sam protiv toga, ali ja kapiram ono što mi kažu i plate. Za čas postanem "Žena u crnom" i srebrenicoljubac.
Ustvari ja baš zavidim komšiji, al' znate kad je teško da se voli i radi bar je lako da se mrzi. I potpisuje ove ovako impotentne stupidne peticije. Ako me kapirate.