Sloboda za novinara Zorana Božinovskog

Gost

/ #89

2013-12-01 12:10

Ja sam u jednom prijašnjem navratu komentirao i dao svoj stetmen ove politički montirane i fašistički inscenirane optužbe kojom se tereti nedužni publicist i novinar, koji je pokazao građansku hrabrost, dovoljno odlučnostii poduhvatne snage da javnost upozna sa kriminalnim radnjama određenih ljudi u javnom životu i politici, što je između ostaloga i njegovo neotuđivo ustavno pravo da ukoliko otkrije ili prepozna takve kriminalne djelatnosti političara i određenih lica iz javnog života i biznisa da i te kriminalnce i prijavi, time je gospodin Zoran Božinovski na paradigmačini način pokazao visoku svijest odgovornosti i ujedno tim aktom pokazao da i svi mi ne smijemo šutjeti, ukoliko znamo ili posjedujemo znanje o upletenosti političara i pojedinaca iz javnog života u kriminla i kriminalne radnje. Daj bpže da mi svi u bivošoj nam državi imamo više takvih novinara istražitelja i građana koji ne žele šutjeti, i koji imaju tu građansku hrabrost a i moralnu stringenciju kantovoga kategoričnog imperativa,zasigurno narod ne bi bio danas pokraden i doveden u ovaj rastegnuti prekarijat i zasigurno ne bi bio doveden u dužničko ropstvo, a i zasigurno ne bi ti  ti kriminalci koji su nakon restauracije i raspada Jugoslavije stekli enormna bogatstva i to nezakonito, zahvaljujući političarima i pravosuđu, u stvari za to snose odgovornos sve tri istance vlasti.