Uvođenje kaznenih mera roditeljima

Gost

/ #78

2013-10-10 10:13

strasno je sta se desava danas......ja konkretno imam problem sa vaspitacicom koja nema nameru da se na temu nasilja medju decom uopste bavi......nju to ne zanima......obratila sam se za pomoc......trazila sam da obavi razgovor sa roditeljima nasilnog deteta,dobila sam odgovor ja vam ne mogu pomoci.......otisla sam kod inspektora prosvete u rumi i naisla na veliko razumevanje......inspektoru svaka cast.....zena je uradila svoj posao do kraja.......mi smo dodeljeni drugom vaspitacu.....ja sam sve ucinila za svoje dete i trenutno je zastitila,a drugoj deci iz grupe neka je dragi bog u pomoci.......ko vaspitacima daje za pravo da ne sprovode zakon......zainteresovani koji se nadju u mojoj prici mogu da potraze prava na stranicama KAKO SPRECITI NASILJE U SKOLI,VRTICU-SAVET RODITELJA a postoji i POSEBNI PROTOKOL ZA ZASTITU DECE I UCENIKA OD NASILJA,ZLOSTAVLJANJA I ZANEMARIVANJA U OBRAZOVNO VASPITNIM USTANOVAMA......Posebni protokol je zakon koji je usvojen u Skupstini SRBIJE februara 2004 i vazi do 2015......sigurna sam da mnogi roditeljiza ovo nisu culi........PA NAZALOST NITI JE CULA NITI PROCITALA NASA SAD VEC BIVSA VASPITACICA,A OBAVEZNA JE KAO PROSVETNI RADNIK DA POSTUJE OVAJ ZAKON.........Roditelji ne prepustajte vase dete slucaju zanemarivanja zlostavljanja i nasilja.................imate pravo glasa jer ako se vi ne zalozite za vase dete niko nece.......ima puno neodgovornih vaspitaca nastavnika,direktora......svaka cast izuzecima.....ali su u velikoj manjini......