BITKA-ZA-STUDIO-B

Gost

/ #464

2013-08-13 21:01

Studio B gledam i pratim i sama ne znam koliko godina. Jedna TV kuca koja je uvek vodila racuna o svom imidzu koji nikada nije bio na stetu nekog. Smenjivali su se urednici, ali se vodilo racuna o lojalnim gledaocima Studia B. Sadrzaj emisija je uvek izazivao paznju vecine gradjana, jer takva progarmska sema ne postoji ni na jednoj TV. Spontanost voditelja mislim da doprinosi jos vecem broju gledalaca. Ne mogu da izdvojim nikog posebno koga volim ili postujem, jednostavno uvek se vodilo racuna da se postave najbolji i najverifikovaniji ljudi za odredjene emisije. Ne da grad treba da finansira, o tome ne treba i da se komentarise, nego ono sto je najvaznije i da sacuva da ne bude programskih sema reality show-a... Sva ovakvim emisija koje postoje koje su mnoge edukovali do izvestaja dnevnog - GDE NECE BITI VODE - do besplatnih saveta advokata itd. mislim da bi Beograd i mi zitelji izgubili mnogo. Kao sto sam bila jedna od inicijatora da se Peti park ne oduzme i pretvori u poslovni prostor tako cu se i za ovu kucu boriti uz pomoc mojih prijatelja... Sve najbolje