Podrška ugostiteljima Novog Sada

Gost

/ #55 Re: Ne odobravam produženo radno vreme lokala

2013-07-27 09:29

#51: anonimus - Ne odobravam produženo radno vreme lokala

Pravo na rad je takodje osnovno ljudsko pravo, a ima nas koji imamo odlicnu izolaciju i ulozili smo puuuuno para , krvi i znoja u svoje poslove , da li mislite da zbog onih koji to nisu i koji krse vasa ljudska prava mi koji to jesmo treba da izgubimo svoje tesko stecene poslove jer ih se u ovoj drzavi bas i ne deli na svakom cosku, a pogotovo je zenama sa malom decom tesko, skoro nemoguce da nadju posao.

I da vas citiram:"Ja bih jako voleo da živim u nekoj kulturnijoj uređenijoj državi, ali kad sam već uložio toliko vremena, rada i truda u stvaranju života sebi u ovom okruženju, svakako se neću složiti sa tim da se isto napravi još manje prihvatljivim za civilizovani život nego što već jeste." , i nadovezacu se da nije ni malo civilizovano dati nekom odredjene uslove za rad a onda mu posle deset godina ukinuti sve i baciti njegov zivot i zivot njegove porodice na smece. Pri tome se taj neko pridrzava POSTOJECEG zakona i ima sve potrebne izolacije i ostale mere predustroznosti da spreci ugrozavanje ostalih gradjana.

Hvala sto razmisljate i o drugima a ne samo o sebi i hvala sto ne generalizujete sve pa cak ni nas ugostitelje koji smo uglavnom eto gamad i ljudski sljam nedostojan tih pomenutih ljudskih prava!!! Nasa deca ne zasluzuju da jedu i da idu u vrtic s vasom decom jer mi smo ugostitelji a oni su eto ugostiteljska deca! Uf....