Zabrana slobodnog kretanja azilantima u opštini Šid

Golub

2016-09-01 08:33

Imali smo pre ovih vec mnoge azilante koji su se uselili prvo na vasariste u kucu Big Brothera,uzas od reklame za cemer,bedu i jad koju predstavlja rugoba na samom ulasku u SId iz pravca EU...sad smo ih dobili na 1000 puta vise...govori se i o naseljavanju istih u sela opstine Sid kojima se stanovnistvo smanjuje i opada,,,a vlastodrsci cute o svemu i trpaju dolare u dzep zaposljavajuci svoje stranacke kadrove u crveni krst,polumesec,i razne druge NVO koje su nam pomogle kad god nam je pomoc bila potrebna,pa i kada nije,ali nikada iz ove krize nece nista dobro po nas ispasti...Cim ih se naseli 100 imaju pravo na svoju dzamiju,ili drugi verski objekat,pa Vi moji Sidjani razmislite ,,,zelite li da Vas Hodza budi svako jutro u cik zore sa minareta???

Sve je s namerom

#77 Komesar za izbeglice Vladimir Cucić

2016-09-01 08:34

"...ne da da se podigne ograda kod Klanice".... a pare su dobili.

Postoji interes da se izazovu sukobi migranata i domaćih.

Gost

#78 Re: MIGRACIJA NIJE KRIMINAL!

2016-09-01 08:37

#69: - MIGRACIJA NIJE KRIMINAL! 

Sramota je želeti svojoj porodici i sugrađanima mir i bezbednost.

Da li je sramota prevrtati kante sa smećem,obijati kuće,krasti iz automobila dokumenta,

obijati trafike i lokale,otimati ljudima iz ruku telefone i namirnice ,krasti ljudima useve,

prodavati pomoć koju je dala zemlja u koji si prhvaćen i imaš sva prava,

dok ugroženi građani srbije čekaju red u narodnim kuhinjama,,,,.

Sramota je prošetati sa porodicom gradom.Sramota je pustiti decu da idu sama ulicom.

Niko im ne želi zlo samo želimo da vlast nađe rešenje.

SRAMOTA JE U NAŠOJ ZEMLJI TRAŽITI OSNOVNA LJUDSKA PRAVA.

BITI SLOBODAN I BEZBEDAN.

Šta onda nije sramota????

Gost

2016-09-01 09:21

Ne mogu ocima da ih vidim, stoka nekulturna, naobrazovana!

Gost

2016-09-01 09:38

Covek zbog njih ni da seta uvece sa porodicom ne moze.

Šiđanin

2016-09-01 09:40

Veoma mi je žao ljudi koji su morali napustiti sve što su imali, svoje okruženje, navike, posao, školu, rodbinu...ali njihovo nekontrolisano kretanje u velikim grupama, alkoholisanje kod pojedinaca itd., počinju ulivati strah.U gradu se već šire vesti o raznim incidentima i ,plašim se, da bi to sve moglo izmaći kontroli.

U parku u ulici Laze Kostića su u noći između utorka i srede velike grupe migranata sedile na klupama i pored njih na travnjaku, pili, vikali do kasno u noć tako da se stanovnici zgrada koje se nalaze pored tog parka(Naselje J.Stanivuković), uopšte nisu osećali prijatno.

U kampovima gde su smešteni imaju sve što im je potrebno i mislim da im ne treba potpuno zabraniti kretanje gradom, ali uz određena ograničenja i kontrolu od strane nadležnih organa.

Alen Jović

#82 Re: Fašisti u Šidu prave peticiju

2016-09-01 10:11

#21: Dan - Fašisti u Šidu prave peticiju 

Ekstra su mi ovi komentari bez potpisa . To je samo pokazatelj koliko je govornik slab i koliko nema pojma o tome šta priča. Nazvati nekoga fašistom u ovome Šidu je toliko maloumno da bolje da ne dajem komentar onakav kakav bi mogao i možda trebao da napišem. Tolike gluposti su ovde navedene da pisac ovog posta nema pojma o čemu priča ili je jedan od onih dvoličnih "obrodušnika" koji samo kenjaju po društvenim mrežama da bi sami sebe tešili da nisu toliko loši kolio sami znaju da jesu ili je plaćen da ovo napiše pa ga baš briga o čemu piše. Jedno svima treba biti jasno, kad se nešto desi onda je kasno. Bolje sprečiti nego lečiti.

Gost

2016-09-01 10:46

U kavez sa ovim zivotinjama

Dan

#84 Fašisti u Šidu prave peticiju

2016-09-01 11:03

Vidim da se nakon mog prvog komentara pojavilo nekoliko komentatora interesantnih pseudonima (Hitler, Čika Adolf, Fašista i t.d.) i drago mi je što su tako dali svoj doprinos "ozbiljnosti" ovog đubreta od peticije. 

Gost

2016-09-01 11:07

Koliko treba ovih glasovaa da bi se vise nesto poduzelo???

bojan

#86 MIGRANT U SVOM GRADU

2016-09-01 11:24

vidim dragi i predobri sugradjani da smo skupili jedva 600 potpisa, sta reci ..tako nam i treba. mi kakvi smo sidjani razjedinjeni mozda smo tako i zasluzili.

Gost

2016-09-01 11:26

Sta lupeta ovaj ili ova "Dan"??? 

55

2016-09-01 11:32

Peticija kao peticija sama po sebi ne znači puno, osim da privuće medijsku pažnju.

Prava adresa na koju se treba obratiti je Komesarijat za izbeglice Beograd.

Lokalna vlast nije ni sposobna ni ovlašćena.

!

#89 Re: Fašisti u Šidu prave peticiju

2016-09-01 11:44

#84: Dan - Fašisti u Šidu prave peticiju 

Ma ne obaziri se ti na njih, ti si s tvojom glupošću izdominirala. 

Gost

2016-09-01 11:53

Imamo isti problem u Švedskoj.

Gost

#91 Re:

2016-09-01 11:55

#76: Golub -  

Nema razlike ni ovde u Švedskoj.

Gost

2016-09-01 14:49

A vlast i policija u Sidu cese muda

Gost

2016-09-01 14:53

Zato što želim da građani Šida imaju svoj mir slobodu za svoju djecu! Jer ako se rešite azilanata Vi u Šidu i mi preko biti čemo mirniji !

Gost

#94 Re: Re: Sram vas bilo Šiđani

2016-09-01 16:28

#55: - Re: Sram vas bilo Šiđani 

PUŠI GA TOMPSONE! JEBO TE TATA FAŠISTIČKI!

Gost

2016-09-01 17:16

Zato što imam dvoje maloletnih unučadi i živim preko vašicke rampe gde njih ima na stotine i non stop ulaze u tudje
posede

Gost

2016-09-01 18:32

Zato sto su divlji,kradu,ne osecam se sigurno u svom gradu,ne mogu ni u parku sedeti mirno sa decom.

Gost

2016-09-01 21:07

Treba im zabraniti da hodaju po gradu.Ponasaju se kao da smo mi kod njih, a ne oni kod nas.Tuku se, pljackaju, dobacuju, nesmes proci ulicom.Pa na cega to lici? Kakva bahatost.I nikom nista.Sramota za ovaj grad sta se dopustilo.

Gost

2016-09-01 21:13

Zbog bezbednosti

Gost

2016-09-01 21:31

Жао ми је деце, јер су им њихови родитељи наметнули овакав исход, знајући да ово нису избеглице ратом захваћених подручја. Људски, а и наше српско је да помогнемо колико смо у могућности, али слушати девојчице како су им нудили паре за сексуалне услуге је недопустиво. Исто тако на нашу несрећу доста наше деца стопира на мрачном пружном прелазу, или иде пешке из друге смене у школи. Да ли треба чекати, и допустити да се нешто лоше деси? Мислим да не, и зато подписујем ову петицију. Квази хуманисти, надам се, не дао Бог, ако се опет нешто лоше деси у нашој општини, да ће те имати муда, као и сада на овој расправи, и сносити део одговорности за њихове лоше поступке.