Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Quoted post

Izaberite nadimak

#378 Re: Re: #364: Терминатор - Re: Re: Браво!!

2011-12-07 00:02

#374: Терминатор - Re: #364: Терминатор - Re: Re: Браво!!

Kao prvo, ja sam strastven ljubitelj bilo koje zivotinje i podrzavam sve u vezi sa njima i glasam za njihovu pravdu. Vlasnici jesu zaduzeni za svog ljubimca, a po zakonu kao sto sam REKLA stoji da zivotinja mora imati povodac i korpu tako da ne moze napasti nekoga! Tako da apropro toga, podrzavam da vlasnik treba da snosi odgovornost za ljubimca i bilo koji atak i onda da plati odstetu kolika god da je. Drugo, to sto se zivotinje po ulici razmnozavaju i sto ih ljudi maltretiraju, normalno da ce postati besne. Moja ulica je svakog psa, a bilo ih je dosta, dala novac da se svaki pas sterilise, tako da je njihov broj opao na minimum. Trece, da ne bi bilo toliko besnih pasa na ulici, sa obzirom da druge ljude ne zanima-pa se ne sterilisu, izgradjeni su azili gde se te lutalice smeste i nikome ne skode vise. Naravno tebe to ne zanima, jer ocigledno sve oko sebe gledas kao objekat osim samog sebe i svoje porodice, sto znaci da ne samo da si zivotinjomrzac, vec i covekomrzac. Imam psa kojeg vole svi i koji nikog u zivotu, pa ni u igri nije ujeo, nit' je zalajao na nekoga, a isto tako krug u kojem se nalazim, a dosta njih ima psa isto tako nije napao nekoga, osim u slucaju da NIJE BRANIO SVOJU PORODICU ILI SAMOG SEBE!Tako da ako ti se ne svidja i ako zelis da protestvujes, protestvuj protiv vlasnika koji je od psa napravio besnu zivotinju i prijavi ga, jer se sa time u potpunosti slazem.

Odgovori

Терминатор

#380 Re: Re: Re: #364: Терминатор - Re: Re: Браво!!

2011-12-07 00:17:49

#378: Izaberite nadimak - Re: Re: #364: Терминатор - Re: Re: Браво!!  

Те флоскуле да онај ко не воли не животиње не воли ни људе и бла бла, то се толико отрцало, да већ делује отужно, разводнило се као оно што остаје иза ваших љубимаца на првој киши по асфалту.

И још приде, те глупаве квалификације мене ни најмање не занимају, човек је слободно биће, па има права и да не воли нешто, и да то јавно и каже, има права да брине о ономе и онима које воли, и да не жели да плаћа за нешто што га не занима, па макар му неки болесник лепио етикете. И има права да га не угрожавају на било који начин, па макар га ради тога називали овако или онако...

Што пре то схватите, свима ће нам бити боље.