Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !

Quoted post

B

#1645 Re: Re: Re: Re:

2016-06-19 23:54

#1627: - Re: Re: Re:  

Ogranicena si ti, ako si iz prilozenog shvatil da sam ja ogranicen. Nigde ne napisah da su sva deca ista, niti roditelji. Naveo sam rodjaku kao primer, a i vecina njenog drustva je takvo. Govorim samo ono sto vidim, i u sta sam 100% siguran. Naravno da postoje i dobra, pametna deca, brizni roditelji. Nijednom nisam pomenuo da ih nema. Lepo rekoh da se takvi vide. Vidi se ko je radio u toku cele godine. l, nemojte mi pametovati i ubedjivati me da su eto, ove godine, u inat deci, dati najtezi zadaci do sada. Ne, nisu. Svake godine se daju slicni zadaci, s tim sto je razlika od prethodnih generacija, sto iz godine u godinu imamo sve vise vukovaca, a sve manje znanja, pa dolazi do ovoga. Nikada ranije deca nisu bila ovako drska i bezobrazna. Da se ponovi testiranje, ma nemoj molim te.. Ajde onda, nezadovoljni buduci studenti, neka se svake godine bune zbog prijemnih ispita, jer su je l' te, ranijih godina bili laksi. l, bez vredjanja, molim. Ne dajes apsolutno nikakav primer dobrog roditelja svojim postom. Pozdrav

Odgovori

Gost

#1647 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-20 07:30:53