Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !

Quoted post

daleko je sunce

2016-06-17 11:58

ALOOO BRE,ova peticija se zove PONAVLJANJE TESTA tkd ovi koju su "pcelica Maja" su suvisni. Mi se borimo za nase skole zato sto nam je vazno. Danas ne mozes doci do nicega ako nemas vezu i pare. Tako je i ovde vi nabedjeni se sklonite,to sto vam keva i cale imaju veze, sa tim ne treba da se ponosite,treba da vas je sramota. Zato sto ovde se gubite nama,a to nista nije vase znanje.  Ja sedim i gledam kako pomaze jedna nekima sto su je potplatili,a direktroka oci zatvori pravi se da ne vidi. ZBOG TAKVIH GADOVA KAO STO STE VI,MI NECEMO MOCI DA UPADNEMO U ZELJENU SKOLU NEGO VI,KOJI NISTA NE ZNATE ALI BITNA JE VEZA. IMATE MANJE BODOVA OD NAS I UPADNETE U SK KOJA NIJE REALNA,A BAS MOZDA NAMA ODUZMETE TO JEDNO MESTO. SRAMOTA,NASTA STE SPALI. OVDE NAM KAO PAMETUJE DA STE IMALI 10 I DA NIJE BIO TEZAK,AJDE DA PONOVIMO SVI TEST,DA BUDE LAKSI. PRED TELEVIZIJOM DA POLAZEMO,DA NEMA VEZE NI NICEGA. AKO STE ZNALI OVAJ TEK CE TE PONOVLJENI LAKSE URADITI,PA DA VIDIMO TE "PAMETNE LJUDE".

Odgovori

Gost

#1468 Re:

2016-06-17 12:12:19

#1458: daleko je sunce -  

A ti si jos odvratniji sto generalizujes sve ucenike... znam devojcicu koja je vukovac, prima socijalu, a iz matematike ima 18 bodova... a mogu da garantujem da 90% ovih koji se zale nisu ni pomislili da se spremaju za prijemni i nisu ni dotakli zbirku... znam takodje neke koji se zale, imali 3 na kraju svake godine, nisu isli na pripreme kod predmetnog nastavnika u skoli, a ni zbirku nisu kupili... pa kako da ocekuju da dobro urade prijemni?

Gost

#1493 Re:

2016-06-17 13:00:13

#1458: U mojoj skoli su vukovcima uvek popravljali ocene.Tako da oni koji su svake godine imali  5 iz matematike su gore uradili od mene za po 3 zadatka manje.Ja sam uvek na testovima dobijala 3-4.

Gost

#1550 Re:

2016-06-17 16:22:02

#1458: daleko je sunce -  

Sreco, BORBA za srednje skole traje 8 godina, a ne ponavljanjem testa.. :*