Peticija za ukidanje veronauke u skolama

Quoted post

Савке

#363 ЛГБТ

2011-10-21 20:13

Ето, ја лепо додао на фејсу овог морона што је направио ову дебилозну петицију и он ме блокирао и избрисао из пријатеља, а баш сам мислио да се лепо дружимо, имаш тако мишићаве и маљаве груди, уфф. Још једном да ти поновим Предраже, не ти ниси члан ЛБГТ популације, ти си педерчић који се трпа у бујсона, и како те није срамота да квариш нашу омладину и Србску децу? Како можеш да станеш испред огледала да се погледаш и да кажеш да си нормалан и да си Србин, да си било које од ова два стидео би се што си педерчина а не твоју болест шириш 99 посто популације. Ако 99 посто је против тога, зар не мислиш да теби нешто фали, него додајеш тамо пријатеље на фејсу који на профилној слици гурај прст себи у дупе, који ти пример дајеш омладини. Који си ти губитни и дебео гмаз. Није ми јасно како си толико дебео, како до сада од толиког примања у бујсона ниси мало смршао, стоко једна брдскопланинска, да те кољемо па да правимо чварке од тебе. Више би тада био користан друштву (бар не би било гладних, јер доста њих би нахранио у складу са твојим пропорцијама). Spinnst du oder was, meine gross Anus

Odgovori

Gost

#375 Re: ЛГБТ

2011-11-11 11:01:58