Peticija za ukidanje veronauke u skolama

Quoted post

Gost

#359 Re: Re: Re: Re:

2011-10-19 19:18

#358: Савке - Re: Re: Re:  

Ima pravo onaj gore sa smaranjem: opet ista pesma, plus Jadovno, Jasenovac... A šta ako sam se ja potrudio i u protekle 3-4 decenije zaboravio više istorijske faktografije nego što ćeš ti, ili luzeri napaljeni srBstvom o srpskoj kulturi, veri, tradiciji (i sl. fetišima) ikad moći da saznaš? Uz ostale gluposti koje religijski koncepti (nasleđeni ko nasledna boljka) serviraju tu je i dosadni Mit - alo! neka, hvala: em bajka, em pogubno. Inače slažem se sa zaključkom: Crkni Crkvo Crnih Crnorizaca.

Odgovori

Савке

#360 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-20 12:05:28

#359: - Re: Re: Re: Re:

Ето видиш, ја лепо покушавам да ти објасним а ти вређаш, уостало, твоја ствар, ја ћу се борити за оно што мислим ја исправно, јер моје мишљење је утемељено на историјским ТАЧНИМ подацима и култури и традицији Србије преко 2 миленијума, а на чему је твоје утемељено? ЦНН, настали од мајмуна, доселили се Словени са тамо неког брда. Па сама селидба је толико смешна да када би уопште размислио о томе, видео би колико је то дебилски. Ево пример, ај ти пресели неколико стотина хиљада  људи у то време на раздаљину од неколико  хиљада километара, значи жена деца, није то војска па да је спремна и истранирана да толико иде, бабе деде стари... Ал у сваком случају ти настави водити живот који су ти други наметнули, јер ниси изабрао, избор ти је наметнут. Поздрав