Peticija za ukidanje veronauke u skolama

Quoted post

Gost

#357 Re: Re:

2011-10-19 14:31

#355: Savke - Re:  

:) Tipično razmišljanje serbo erectusa religiosusa: ako ne veruješ u plamteće grmove, zombi "spasitelja", nevine trudnjače i ostalo iz te smehotresne, patetične judeohrišćanske ujdurme, ti ne možeš biti Srbin i odmah ti prilepe i komunizam, i "zapadni liberalizam", i ostale strane sveta, samo da prikriju sopstveno nerazumevanje okruženja i vremena obavezno se usput hvaleći homofobijom. Dal' je taj etnofiletizam, inače jeres, toliko moćan da se svaka beda na račun vere krije u smradu svog stada? Da je bio pismen i Džizus bi 100% pisao ćirilicom, tim odskora svetim pismom, zar ne? Neko se možda drogira, al' tebi je, uspaljena srbendo, tamjan definitivno pojeo logiku: šta tebe uče tipovi čiji autoritet potiče od čudne kapice na glavi, to je star tvoja i njihova, to nije nešto što se uči u normalnoj zemlji koja se u Ustavu definiše kao sekularna. :-S

Odgovori

Савке

#358 Re: Re: Re:

2011-10-19 16:42:03

#357: - Re: Re:

Хахахаха, прикрије сопствено неразумевање окружења, хахах, насмеја ме. Да би нешто разумео, мораш то да узучаваш, немам намеру да било коме намећем православље нити било шта друго, само кажем, да био могао да бираш треба да знаш све стране, по цео дан медији блебећу о западу и његовом систему вредности, а ко брани и пропагира православље. Да би уопште имао избор и алтернативу то је неопходно, а како ће ко после да изабере то је његова ствар и у то се не мешам. Нормално да ћу да пишем ћирилицом, то је моје писмо, треба још да се у Земљи Србији стидим што сам Србин и имам корене и нешто своје? Оћеш запад, изволи запад, нико ти не брани. А када Јасеновац и Јадовно стигну до тебе, онда ћемо да видимо, а то је веома близу, само си довољно слеп да то не видиш. СССС