PETICIJA ZA ISPITNI ROK SVAKOG MESECA ZA STARE STUDENTE

Quoted post

Gost

#76 Za Vasu

2011-09-28 23:56

300 ljudi sa peticijom na internetu je smesno. Predlazem ozbiljnije mere: peticija neka ostane, sirite je narednih nedelju dana po Fejsu, razgovarajte sa prodekanom Bunjakom, pisite na forumu fakulteta. Na nasem fakultetu se uvek tiho podnosilo, bez veceg udruzivanja studenata , sve sto su nam servirali. Djubrad,i zato treba pisati medijima. I to onim najgorim, Blic i Kurir za pocetak.

Odgovori

VasaRespekt
Autor peticije

#79 Re: Za Vasu

2011-09-29 00:08:41

#76: - Za Vasu

Prodekan za nastavu nije vise prof. Bunjak, vec prof. Ljiljana Bajic. Problem je u tome sto je ceo dekanski kolegijum bio za nas, ali profesori su ti koji prave problem i koji su glasno bojkotovali.

Gost

#92 Re: Za Vasu

2011-09-29 19:24:57

#76: - Za Vasu

Mene interesuje zakon, ne znam gde to moze da se procita. Kako to da na ostalim fakultetima postoje apsolventski rokovi, i to bez ovih besmislenih ogranicenja koja kod nas vaze (da je ispit sa 4.godine, da je usmeni, a da nije poslednji). Pa molim te, jedva da je i moguce naci takav ispit. To je skoro pa obicna farsa, a ne ispitni rok.

Sad su ti profesori izglasali protiv jer ih mrzi da drze ispite, pa to je samovolja. Na kraju je verovatno odgovor 'to nije po statutu', ali ko kroji taj statut? Kako bi bilo da se obratimo rektoratu, ne znam, nekoj visoj instanci, i naravno sto rece neko, medijima.