VRATITI GASTTOZZA, SLAĐU I ZORICU U VILU PAROVA

Quoted post

Gost

2015-10-14 13:47

Slađa je pravo otkriće, harizmatična, dobra, pravdoljubiva, iskrena ali nadasve veoma interesantna, doživela užas od fašiste Jelene Golubović koja nas sve koji nismo iz kruga beogradske dvojke, ponižava i vređa: Bosance, Hrvate, provincijalce i seljake. Uz nju i Gastoz je iskren lik i takođe harizmatičan i interesantan. Konačno, Zorica je na fizički napad (cepanje bodija i gole grudi, tako da je Željko obrukao pred svima) odgovorila sa SKROMNIH 4 ŠAMARA, ja nisam ratoborna ali bi ga ubila od batina za takvu blamažu!Ne gledam više HAPPY, jer su Parovi dno dna, dozvoljavaju najniže udarce i uvrede a Slađa i Zorica su samo se fizički odbranile od mentalnog i fizičkog nasilja od strane Jelene, Ružice i Željka!!!

Odgovori

Zelja

#295 Re:

2015-10-14 14:12:14

#292: -  

Slazem se u potpunosti!..Sladja je kraljica,iskrena,pravedna..vredna..pravo osvjezenje!Moji favoriti su bili Sladja i Uros..milina ih je bilo gledati!..Od kad je Sladja izbacena vise negledam parove niti ja niti moje drustvo!..Vratite i Gastosa i Zoricu!..Bez njih su parovi nula!..Vjernik sam i u mom rjecniku ne postoji rjec ZLO..ali veceg ZLA od Jelene Golubovic u zivotu nisam vidjela!Dno dna!..!!