Zaustavite uništavanje Fakulteta tehničkih nauka #zaZoruFTN

Quoted post

Gost

#31 Re: da se ne lazemo

2015-09-28 12:04

#20: - da se ne lazemo 

Slazem se da se ne bi trebalo uciti sa slajdova nego iz knjige, ali, ako cemo tako, onda bar pola profesora treba da ode u penziju (a verovatno mnogo vise).
I po tom pitanju bi se verovatno nesto radikalnije trebalo uraditi jer sam ja od onih koji su tokom studija stalno ponavljali da je sramota da ucimo sa slajdova.

Sto se tice nepregledanja radova na vreme, opet boljka koja se javlja na stotinu strana. Mojoj generaciji se nije desila situacija koju ste Vi naveli, tako da, ne moze se reci da je to pravilo vec, pre ce biti, izuzetak od njega.

Svakako mislim da ne treba niko da se hvata za to kakva je nekome kancelarija jer to, po mom skromnom misljenju, ne bi smelo nikome da smeta ako vec sam ne provodi vreme u njoj.
Mnogo je bitnije da taj neko radi svoj posao na odgovarajucem nivou i izadje u sustret studentima (ili pojedincu) kada je to potrebno.
Reci cu da nemam dovoljno kompetencije da sudim o prvom ali za drugo mogu da kazem da vazi za profesorku Zoru (za sve profesore sigurno ne vazi. I to je potvrdjeno.).

Odgovori

Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)

2015-09-28 16:18:56

Gost

#59 Re: Re: da se ne lazemo

2015-09-28 17:51:59

#31: - Re: da se ne lazemo 

Što se tiće knjiga , poznato je da dekan skoro svake godine izdaje novi udžbenik iz matematike. Valjda je to neophodno pošto je matematika za studente toliko dinamična nauka da se svake godine menja. Honorar za udžbenik se ne menja. Svake godine je veoma "masan".