Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2014-04-24 22:41

Pa ako vec pokrecemo temu zakona ili izmena zakona o bilo cemu i bilo kog ministarstva treba imati u vidu da su svi predlozi zakona koji su postojali povuceni i da ce se u skladu sa programom Vlade dopunjavati, odbacivati ili prihvatati. E sad kontam da nisu hteli da nam produze rok ne bi ostajali na sednici odbora i posto je raspustena skupstina, a ne bi jos uvek sadasnji ministar ubacivao u izmene i dopune zakona tacku o produzenju roka, nit bi je apostrofirao za dan studenata. Ostaje nam da do kraja nedelje dobijemo Vladu i da ce nasi predstavnici ( kojima glava puca od pojedinaca ovde ) stupiti u kontakt sa nadleznim u ministarstvu i da cemo dobiti odgovor. Ono sto je takodje tacno da smo goruci problem u ministarstvu , a mogu slobodno reci i drustveni jer da nismo ne bi nam ovoliku paznju ni poklanjali, ruku na srce nije nas malo, a videli ste da juce ministar prica o ponistavanju diploma sa kvazi fakulteta, tako da ne znam sto ne bi nas sa drzavnih pustili da zavrsimo zapoceto. Takodje ko god da dodje na poziciju ministra upoznat je sa nasim problemom. Svakako se nadam da ce nasa agonija okoncati uskoro i da cemo svi potpisnici u naredne 2 god diplomirati, a daj boze i mnogo mnogo pre.

Odgovori

makica

#4402 Re:

2014-04-25 06:59:33

#4392: -

ne razumem :((((((( , kako sad povuceni svi predlozi zakona koji su postojali? cemu onda predlog i jednoglasno usvajanje nase peticije od strane odbora.. :((( jesmo li opet na pocetku ili....oprostite mi molim vas, pogubljena sam, zivot mi se raspada bukvalno :((((

i ja jedva cekam da se sve zavrsi, dace Bog da sve prodje najbolje po sve nas..

hvala solunskom, i ostalim pokretacima i nasoj majci terezi :)