Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

sasa

2014-04-05 15:33

ja studiram medicinu,upisao sam 2002,do jednog trenutka sam dobro napredovao,obnovio sam samo jednu god do apsolventskog a onda...bolest,smrt majke,udes ,lecenje,operacije...skoro sam dosao sebi i dao 2 ispita,mislim da cu zavrsiti mnogo pre roka ali me nerviraju ljudi koji misle da mogu da kazu sta hoce i da nas osudjuju.

Odgovori

Gost

#4289 Re:

2014-04-11 12:15:43

#4232: sasa -

E Sasa....kod mene u blizoj familiji je bilo dva karcinoma, oba se zavrsila smrcu. Sada sestra mog muza ima metastaze, a otac im je umro pre 2 godine. Majku kao da nemaju.

Ja sam u dva navrata bila bolesna po 2 godine, jedva sam ustajala iz kreveta.

Takodje studiram medicinu. Nisu mi izasli u susret ni mirovanje da dobijem uz svu dokumentaciju. Svoje sam bolesti morala da im platim. Da ne pricam sto je sada starateljstvo nad sinom muzevljeve sestre palo na mog muza i mene....da ne pricam dalje jer mi je muka, a pri tome se jos nisam oporavila fizicki od svojih zdravstvenih problema.

A to sto pri tome nisam ni zaposlena, to obaska....

Ja, za inat cu uciti , uprkos nesvesticama i okolnostima. Covek mora da se bori. Ako smatraju da ja ne treba da zavrsim fakultet sa prosekom 9,6 i da im ne trebam-ok.

Inace, u studentskoj sluzbi su u fazonu: svako ima svoj krst...

Ima nas koji smo zaista u velikim patnjama i problemima. Valjda ce biti nekog produzenja.