Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

M

#4213 Poenta

2014-04-04 23:47

Mislite li da bismo se izmaltretirali ovoliko (koliko ne znate da smo se izmaltretirali) da nismo verovali da nešto možemo promeniti? Da nismo bili spremni za koštac? I da nismo nizali male uspehe, pobede usput?

Evo poente: želimo sve da rešimo na što bezboliniji, lakši i brži način. Po sve nas. A postoji i onaj gadan. Ne zaziremo ni od njega. Ova država je nesumnjivo bila nemarna i ogrešila se je o nas. I mi ćemo o nju, ako bude bilo potrebno. Koliko vas je, istomišljenika?

Odgovori

Gost

#4215 Re: Poenta

2014-04-05 00:56:45

#4213: M - Poenta

Procitah da ce svi predlozi o izmenama zakona koje su do sad podnete, a ogroman broj je u pitanju i iz razlicitih oblasti, da ce biti povucene i po formiranju Vlade ce biti prihvacene, dopunjene ili odbacene u zavisnosti od toga da li je u skladu sa planovima Vlade. Takodje videh da predstavnici studentske unije cekaju da se imenuje ministar i da odmah idu da razgovaraju sa njim o problemima. To cemo i mi verovatno uraditi, najbolji nacin je da ako mozemo da normalnim , formalnim i pravnim putem ko sto smo se i do sad izborili za nasa prava i da izdejstvujemo produzetak i naravno da vrlo brzo znamo na cemu smo jer vremena nemamo, a danas i Nikolic rece da je bolonja skroz omanula i da je ispod ocekivanja. Tako da ne vidim problem sto bi nas kocili, al najvaznije je da se sto pre sazna sta ce biti sa nama i da se na osnovu toga i reaguje. Rekao si da ste u kontaktu sa Markom tako da mislim da cemo ako nista dobiti tacne i informacije iz prve ruke. Pretpostavljam da cemo u toku sledeceg meseca znati konkretno na cemu smo, sto pre to bolje. Pozdrav!!!

Gandalf The White

#4219 Re: Poenta

2014-04-05 03:37:24

Ova država je nesumnjivo bila nemarna i ogrešila se je o nas. I mi ćemo o nju, ako bude bilo potrebno. Koliko vas je, istomišljenika?

Ако дозволите мала дигресија...

Ми се нећемо ни о кога огрешити већ ћемо се борити до испуњења свих наших захтева, до последњег даха ако треба, јер је наша борба праведна а ми нисмо никакви лезилебовићи, лењивци или вечити како нас погрдно називају, већ смо они који се и поред свих недаћа које живот доноси, боре за своја права која неко покушава да ускрати терајући нас да мењамо студијски програм у току студирања под претњом губитка могућности за стицање дипломе ако не положимо све испите, до рока који су нам они једнострано наметнули а који није постојао када смо уписали студије, чиме су грубо нарушили наша права.

Не могу се правила мењати у току саме игре осим ако се сви играчи са тим не сагласе.Е па ми се не миримо са судбином коју би други да нам кроје, по сопственој мери и рачуници, већ се боримо.

Нека ме људи слободно доживе као патетичног или мелодраматичног, али треба да се сетимо наших колега из претходних генерација које су долазиле до својих права борећи се са много већим изазовима верујући у себе и оправданост својих захтева.Нису губили наду и зато Вас молим да останемо сабрани и да верујемо организаторима петиције и госпођи Лидији и да им будемо на услузи а не да их оптерећујемо негативним вибрацијама.Имајмо критички став али немојмо губити ВЕРУ и НАДУ у повољан исход јер ћемо сами себе саботирати.

И зато колегинице и колеге....

НЕМА ПРЕДАЈЕ!!!

ДО ПОБЕДЕ!!!

:)

#4223 Re: Poenta

2014-04-05 08:20:26

30 ooo nas je istomisljenika !!!!!

Pravnikus

#4233 DO POBEDE

2014-04-05 15:34:43

Raduje me ova nova vest. Nadam se da će ubrzo promeniti zakon. A mi smo spremni da se borimo ako nešto krene nizbrdo. Saborci moji prionite na knjigu. DO POBEDE, DO DIPLOME!

Val

#4260 Re: Poenta

2014-04-08 17:36:48

Potpuno se slažem