Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#3801 Ana

2014-02-19 22:30

Danas sam posebno ponosna na sebe i moram to da podelim sa vama. Polagala sam ispit i polozila. :) Profesor me je smireno saslusao sta imam da kazem za svako pitanje, postavio par podpitanja i na kraju dodao TAKO SE KOLEGINICE UCI,SVAKA CAST,JEL VIDITE KOLEGE KAKO SE SPREMA ISPIT(obratio se prisutnim studentima,a vecina je bila mnogo mladja od mene) PA NISTE VI STUDENTI MEGATREND UNIVERZITETA VEC PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BEOGRADU.
Nikad se nisam lepse osecala na ispitu :)

Odgovori

Gost

#3802 Re: Ana

2014-02-19 23:32:52

#3801: - Ana 

Bravo Ana cestitam!!! Posto su se skoro pa svi ucutali nit se ko javlja nit ko sta pise bas lepo da si polozila i da si se samim tim priblizila sticanju diplome. Aj barem ljudi javljajte se pa kazite kako prolazite na ispitima da ne ispadne kako smo se naciosto uspavali jer do formiranja skupstine i vlade ce minimum proci mesec i po - dva pa nije valjda da se necemo cuti do tad da se ako nista drugo barem bodrimo.

Gost

2014-02-19 23:57:31

Čestitam, koleginice, na položenom ispitu i pohvalama, ali ne mogu da ne primetim da Vam pravopis nije jača strana...i baš zbog toga ovo peckanje studenata sa ''Megatrenda'' deluje nekako ironično, jer kakva je razlika izmedju njih i nas ako i mi izlazimo polupismeni sa fakulteta? Dajte, ljudi, pa kakav utisak ovde ostavljamo sa takvim nepoznavanjem osnovnih normi jezika kojim se sluzimo?!

Gost

#3805 Re: Ana

2014-02-20 00:28:07

Cestitam koleginice, drago mi je da se pise o lepim stvarima.

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2014-02-20 15:47:00