Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

klasa92

#3787 vazno!

2014-02-18 21:53

Malopre sam u Vecernjim novostima procitao tekst o nasem zahtevu za produzenje roka za zavrsetak studija.Moram da kazem da sam razocaran negativnim stavom pojedinih dekana kao i komentarima citalaca na tekst(veoma cinicnim i ruznim).Molim sve kolege da nas sto vise napise komentar ispod teksta i tako pokazemo snagu i objasnimo javnosti nas status i to sa najvecim mogucim dostojanstvom.Hvala puno i puno pozdrava organizatorima peticije. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:478760-Veciti-studenti-traze-jos-dve-godine

Odgovori

Gost

#3788 Re: vazno!

2014-02-18 23:39:15

#3787: klasa92 - vazno!

Otpora je bilo i ima i bice ga od strane fakulteta i naravno profesora od kojih mi direktno zavisimo, kako do oktobra tako i na dalje i to oni ne kriju cak otvoreno kazu i na ispitima da se mi pitamo vi ovde ne bi bili. Mislim da je tacno da je ovo od strane ministra predizborni trik jer je koliko do juce tvrdio da sem konsultacija i jos po kojeg roka stari studenti nece nista dobiti i istina je da ce da nam presudi buduci ministar koji se nadam da ce imati sluha za nas. Uzdamo se u prof. Altagica da ce se boriti za nasa prava ko i do sada, a koliko ce nam se produziti to cemo videti ( ja se nadam ispunjenju nasih zahteva), ono u cemu se slazem sa ministom tehnickim doduse je to da mi jesmo drustveni problem i to ne malobrojni tako da mislim da ce morati da iznadju neko resenje za nas, a ono sa cim ne mogu da se slozim a tice se izlaganja dekana Ekonomskog faxa da postoje apsolventi sa ne polozenim ispitima iz prve godine, kako je to moguce?!? A ludilo ce nastati ukoliko budu fakulteti sami odlucivali kome treba dati sansu. A nama nek je Bog u pomoci.