Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Solunski
Autor peticije

#3582 Re: Представите се, организатори

2014-02-12 14:44

#3580: Наиван - Представите се, организатори

Da ti se predstavim punim imenom i prezimenom - Zinida Tikažem. Eto, sad znaš. Od starta smo bili otvoreni, pre bilo kakve najave izbora (i budala vidi odakle vetar duva). I x puta smo objašnjavali poziciju i situaciju, navodeći da ne želimo da se slikamo, kao što je slučaj sa pojedinim "predstavnicima studenata". Za razliku od tih, mi nismo uvučeni u političke igrarije, nemamo zadatke koje treba da izvršavamo, skupili smo se sa jednom idejom i jednim ciljem i tražili da nam verujete. Prve rezultate ste svi videli u prenosu iz jedne od sala Narodne skupštine. Da naglasim, peticiju su podržali SVI članovi odbora, nezavisno od toga jesu li u tom momentu bili pozicija ili opozicija. I isto tako verujem da će biti jednoglasno i na glasanju u velikoj sali srpskog parlamenta, nezavisno od toga ko gde bude sedeo, ko bude u većini, a ko u manjini.. Da zaključim, niko nikoga ne primorava ni na šta, svako je slobodan da odustane, odstupi, ko želi da se bori, dobro je došao, ko bi da bere predizborne poene, preko naših leđa neće da može. Studenti iznad politike!

Odgovori

Minna

#3583 Re: Re: Представите се, организатори

2014-02-12 14:47:25

Kiko

#3584 Tako je!

2014-02-12 14:50:00

Gost

#3590 Re: Re: Представите се, организатори

2014-02-12 15:12:22

#3582: Solunski - Re: Представите се, организатори

Bravo!!!Bice tek provokacija na to moramo da budemo spremni!!!!Mi znamo zbog cega smo se ovde okupili,a politiku niko od nas ne pominje,nas zanima da nam produze rok i da sto pre zavrsimo fakultete.

Gost

#3592 Re: Re: Представите се, организатори

2014-02-12 15:18:27

#3582: Solunski - Re: Представите се, организатори

Isto i ja mislim da automatski prekinete da odgovarate na ovako besmislena i bezobrazna pitanja!!! Ko ne veruje i ko nece da veruje slobodan je da ode, odmah!