Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

ja

2014-02-06 13:55

Nema vise placanja! ni dinara! sta vise da placamo? šikaniranje, maltretiranje, da bi se oni bahatili i bili sve deblji i bezobraznije, ako treba prvi cu se sukobiti, dosta vise! nemam jednng rodítelja, drugi minimalu penziju, ne mogu nigde da se zaposlim bez faksa, sa srednjom sam vozio taksi dok me pijani klinci nisu izbolí, radio na gradjevini, od cega da im platim? imaju 300000 plate, treba im jos?! sta smo mi? robovi? sad je stvarno prekrdasilo svaku meru! do pobede!

Odgovori

Gost

#3324 Re:

2014-02-06 14:04:09

#3321: ja -

Da samo da ne bude ovo njihova dobra fora za prelazak na bolonju.Na ekonomskom u Nisu se ovo nikad nije placalo.Sta sad treba nasem "dragom"" ministru da dostave broj starih studenata pa je ovo najlaksi nacim da nas prebroje.Visak u kasi podeljeno sa 3000 dinara i eto ga broj studenata.Molim Vas gospodja Lidija recite nam sta je ovo?Ako se plati sta se placa,ako se ne plati mozda nas bace na bolonju...a plus sto nam sledi zabrana za martovski ako se ne plati...........A na evidenciji rade nesposobnjakovici ne daj ti Boze.Ako si slucajno iz nekog drugog grada,pre ces da doputujes do faxa i vidis kad si na spisku za ispit nego sto ces od njih putem telefona da dobijes informaciju.