Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

M

#2869 Re: bez ljutnje,,.pitanje za autora ili advokaticu nasu :)

2014-02-01 18:42

#2862: - bez ljutnje,,.pitanje za autora ili advokaticu nasu :)

To što su njima produžili rok sada, a nas trenutno izuzeli je ništa do diskriminacija i kršenje prava pa i Ustava, pogotovo što je rok produžen samo na Beogradskom Univerzitetu. Već imamo ideju kako da pristupimo i po tom pitanju, ne brinite. Izgledno je da će biti obavešten ombudsman itd.

P.S. Čitajte između redova kad slušate ministra (i obratite pažnju na poslednje njegove nastupe, mislim na Odbor, ''Oko'' i ''Žikinu šarenicu''). Nije on baš podržao peticiju. A i one bedne preporuke koje je navodno ili zaista poslao nisu nikakvo rešenje - nisu obavezujuće. A mi se trudimo da, upravo, dosegnemo za nečim obavezujućim. Manite me njegovog zalaganja...

Odgovori

Gost

#2870 Re: Re: bez ljutnje,,.pitanje za autora ili advokaticu nasu :)

2014-02-01 18:48:48

#2869: M - Re: bez ljutnje,,.pitanje za autora ili advokaticu nasu :)

e tako se too radi,....ovo je diskusija i super predlog!!!svaka cast druze,mozda bi Ti trebao biti ovde glavni!!podrzavam ovo

Gost

#2871 Re: Re: bez ljutnje,,.pitanje za autora ili advokaticu nasu :)

2014-02-01 18:51:48

#2869: M - Re: bez ljutnje,,.pitanje za autora ili advokaticu nasu :)

e ee,pa super,,lepo je da je jos neko ovo primetio i prokomentarisao..ako smo vec resili da ne odustajemo i da se borimo,onda mislim da i na ovo treba odreagovati , tako da  samo napred i obavestavajte nas ! hvaalaaaaa