Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

AGENT OO7

2014-02-01 11:09

Mozda smo ubacili nase agente da vas prate kroz monitoring. deziformisu? kolege bez flesova i teorijama zavere, pocecate mi na jednu stranku, nema skoro ni u jednom mediju o nama, jer nas gledaju kao otpad,skart, namerno ce nas do juna, septembra drzati u strahu, neizvesnosti, da nam uniste jos jednu god zívota, ako budete cekali na njihov odgovor, uspeli su u tome, zato umesto sto kad ustanete, otvorite oci, kuckate nebulozne poruke o teoriji zavere, cast izuzecima, knjigu u sake, do pobede

Odgovori

M

2014-02-01 11:22:31

Kolege, imajte u vidu da se moramo držati zajedno.

Svi koji su potpisali peticiju bi trebalo da idejno stoje iza nje čak i kad prestane da ih se direktno tiče. Ima mnogo indicija da pokušavaju i da nas zavade, zaplaše (komentarima ovde, obaveštenjima sa fakulteta itd), a neka je to i laž - razudićemo se spontano, kako ko od nas bude završavao.

A ne treba da bude tako. MORAMO ostati u zajedništvu i molim vas da imate to u vidu. Inače će se deo nas ponašati kao oni koji već sad nisu potpisali peticiju (''ne dotiče me'').

Šta god da se desi, hajde da bar mi koji se razumemo istrajemo u međusobnom podržavanju i preko granice svog interesa i svojih mogućnosti. Nadam se da razumete zašto ovo pišem. Nikome neće škoditi da svako malo posle navrati (ovde ili na forum na koji ćemo preći) i izvidi situaciju, pozdravi ostale i ohrabri svojim primerom.

Veliki pozdrav za sve naše ljude.   ; )