Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Minna

#2534 I tako...

2014-01-30 21:17

...sedim večeras sa jednim bolonjcem, studentom arhitekture, i kažem kako moram kući da učim, imam ispit za nedelju dana, a ona mi kaže: "Ja imam sutra. Ali baš me briga, neću da učim, ionako mi nedostaju tri boda da položim." Pitam kako misliš tri boda da položiš, kaže toliko i toliko na prisustvo, toliko i toliko za rad, toliko i toliko za aktivnost (šta god na arhitekturi to bilo) i toliko za kolokvijum, i još tri boda i imam šesticu, ali uradiću ja za devetku, isto je gradivo kao za kolokvijum... Toliko i toliko od mene... Bolonja...

Odgovori

Gost

#2537 Re: I tako...

2014-01-30 22:09:21

#2534: Minna - I tako...

Bas tako je i sa bolonjcima na mom fakultetu.....mi stari se grizemo na ispitu,a bolonjci te za prisustvo na casu toliko i toliko bodova,za vezbe toliko i toliko na ispitu klima glavom dok profesor umesto njega prica i op student dobije devetku...a nama starima - pa kolega sa toliko godina trebali biste da znate taj podatak,ne mogu Vas pustiti,spremite bolje za iduci put....i stalno tako.....

Gost

#2572 Re: I tako...

2014-01-31 02:57:44

#2534: Minna - I tako...

Pa lepo je rekao prof.Poskurica da bolonjci uce sa slajdova, a da za knjige kazu da su smor!!!