Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2014-01-30 11:19

Hej ja juce u dobrom raspolozenju nakon pozitivnih vesti javljam svom kolegi informaciju, inace koliko znam doticni nije potpisao peticiju, posto nije imao vremena, ali dobro to je druga tema, razumem i ja i njega, bar pokusava i kazem mu ja da je odbor Skupstine usvojio nas zahtev, a on meni odgovara sledece : " a cekaj sada ako to ne izglasa i Skupstina na zasedanju onda nije usvojen nas zahtev " ! A u kontaktu sa jos nekima zakljucio sam da nije jedini koji tako razmislja. A ja sam se bas bio verujte mi potrudio da prosirim informaciju o ovoj nasoj peticiji.

Odgovori

Gost

#2391 Re:

2014-01-30 11:26:07

#2389: -

Nece baksuzi da se potpisu. ;) I meni su se desile slicne situacije. Valjda cemo uspeti da se izborimo i za nas, a i za njih i bez njihovih potpisa.

Kiko

#2392 Re:

2014-01-30 11:28:45

#2389: - A ja sam se bas bio verujte mi potrudio da prosirim informaciju o ovoj nasoj peticiji.

Nije važno, mi smo učinili što je do nas, a ljudi koji se nisu angažovali a znali su za ovu inicijativu verovatno iz nekih svojih razloga nisu ni zainteresovani da diplomiraju. Ja prvi nisam neko ko voli da se svugde i za svašta potpisuje, ali ovo je zaista nešto što je toliko čisto i jasno da nijednog trenutka nisam imao dilemu.

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2014-01-30 11:44:09