Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka TEREZA
Gost

#1833 Odgovor na komentar br.1830

2014-01-28 17:30

#1830: sta ce biti - zbunjena

Nisam imala nameru da se do sutra javljam, ali sam zabrinuta kako je i koliko teško nekome da prelista nekoliko stranica unazad i procita odgovore na svoja pitanja ili dileme koje ima, nego ćemo kao neka "pokvarena ploča da se vrtimo stalno u krug i pevamo isti refren" dok vlasnik ne shvati da mu je ploča  "izgrebana".

I Vama i svima ostalima koji su zainteresovani želim da kažem da je danas 3 odbora održalo svoje zakazane sednice, jedino je jedna prekinuta, ali se sutra u 9,00 sati nastavlja njen rad. Takođe, sutra svoja zasedanja imaju još dva odbora, jedan u 10,00 sati (što je nebitno za nas) i drugi u 11,30 sati koji nas interesuje (Odbor za obrazovanje...).

Da li sada možete biti strpljivi i sačekati još 17 sati da dobijete i papir-zvanično obaveštenje samog odbora, kako bi verovali organizatorima i meni?

ZAISTA NEMA SMISLA DA NAM OVO RADITE POSLE SVEGA ŠTO SMO MI ZA SVE VAS I NAS URADILI I DALJE RADIMO!

Odgovori

Gost

#1840 Re: Odgovor na komentar br.1830

2014-01-28 18:57:06

#1833: Majka TEREZA - Odgovor na komentar br.1830

Gospodjo Tereza i pokretaci, drzimo vam palceve sutra. Svi smo uz vas, imate nase ogromno poverenje i verujem da svi potpisnici osecaju PREVELIKU zahvalnost na ovome sto cinite za nas. Praticemo sednicu i verovati u pobedu!!!

Gost

#1843 Re: Odgovor na komentar br.1830

2014-01-28 20:06:15

#1833: Majka TEREZA - Odgovor na komentar br.1830 

Vama gospodjo hvala do neba!!!! Nadamo se pozitivnom ishodu sutrasnjeg zasedanja odbora!!!

Ne vredi, na zalost uvek je bilo i bice povrsnog sveta kojemu je tesko da se i elementarno potrudi da nesto uradi za sebe pa makar to bilo i da iscita par redaka na nekoj stranici nego sve ceka da mu se "sazvace"!

Pozdrav od nekog ko Vam je mnogo zahvalan na onom sto cinite za nas!!!

MS

#1889 Majci Terezi

2014-01-28 22:56:25

Ovom prilikom Vam se u svoje ime, a sigurna sam i u ime ogromne vecine potpisnika peticije iskreno zahvaljujem za sav ulozen trud, znanje, energiju i strpljenje koje ste ulozili i dalje ulazete u ostvarenje naseg cilja. Sto se tice raznih komentara i pitanja, zelela bih samo da vam porucim da ne obracate previse paznju na njih, jer, nazalost, oni se ne mogu izbeci. Pretpostavljam da su razlog ogromnog nestrpljenja, i zeljnog iscekivanja, jer vecini "gori tlo pod nogama". S`toga zaboravljaju da se nijedna stvar ne resava preko noci, narocito ne ovakav jedan problem kakav mi imamo, a cega ste vi to kao advokat najbolje svesni. Verovatno su i rezultat raznih izjava koje je ministar u poslednje vreme izneo u javnosti kada je ova nasa tema u pitanju, a koje, na momente mogu da uliju dodatnu nesigurnost, strepnju i bojazan za konacan ishod.

Verujem da ogromna vecina ovde ima puno poverenje u Vas i pokretace peticije i  u vasa saopstenja. Sto se mene licno tice ja uvek bilo kakvu informaciju najpre procitam na, sto bi rekao autor peticije, "ovom radiju" i to bih toplo preporucila svima.

Jos jednom Vam se od srca zahvaljujem za sve sto cinite za nas. Citava ova borba ne bi imala ovaj rezultat da nema Vas.

Svako dobro Vam zelim!