Peticija za ukidanje veronauke u skolama

Quoted post

Мара

#680 Re:

2014-01-28 09:00

#17: fastaf -

Бог постоји! Срби су божији народ и чиста православна вера је и помогла древном старом српском народу да

преживи и опстане упркос бројним непријатељима.

Постоји Бог, постоје свеци, постоји рај и пакао...

Познајем лично људе који су се излечили уз помоћ наших светаца. Неког кога много волим Св. Петка је спасила

живот. Жао ми је што не верејуте у Бога, надам се да ћете спознати истину...

Слава Богу!

Odgovori

Vernik u Stvoritelja

#683 Re: Re:

2014-02-22 10:28:58

#680: Мара - Re:

Ovde je reč o Veronauci, a ne reč o Bogu. Zbog Veronauke i Religije su se dešavale velike Nesreće po Čovečanstvo. Sveci su Postali zahvaljujući Religiji, a oni su najveći Mučenici upravo zbog toga što su Vođe podela Čovečanstva. Dali postoji veći Svetac / Svetica od Roditelja naših, a posebno Majke.

Lala

#687 Hii !

2014-02-27 13:17:56

Bravo, konacno neko pametan. Bogu hvala!

Gost

#695 Re: Re:

2014-10-02 18:36:53

Pa ti ga slavi kod kuce u krugu porodice,ovako u ovoj drzavi veca prava imaju homoseksualci nego ateisti ili agnostici!Moje dete protiv moje volje MORA da prisustvuje toj glupavaj nastavi koja producira ne vernike,vec sujevernu decu koja pred kontrolni mantraju kojekave bajalice nad nekom ikonicom!Uciteljice odbijaju da drze gradjansko(koje je takodje glupost) pa prvaci bivaju prinudjeni da se prepuste indokrinaciji crkve!Do sad mi crkva smetala nije,ali kad mi dete ponavlja ko kreten Oce nas,jer ne sme na cas a da to ne nauci,da ne bi bila izvrgnuta ruglu od druge vec otrovane religijom dece,itekako mi smeta i crkva i pop u mantiji kojem nije mesto u skoli vec na groblju!

Gogeelie

#706 Re: Re:

2015-11-08 08:11:07

A tako nam je divno u pravoslavnoj srbiji... ako nisi primetio u liberalnijim zemljama se mnogo bolje zivi.  

Gogeelie

#707 Re: Re:

2015-11-08 08:28:03

A sto se tice izlecenja pravoslavna srbija je prva po smrtnosti od mnogih bolesti u evropi . Toliko o bozijim srbima.