Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Solunski
Autor peticije

2014-01-27 12:43

Kolege, džaba trošite "tintu" i živce na BIVŠEG ministra. Zar je vredan vašeg dragocenog vremena, živaca? Pročitajte nešto lepo, obrnite koju stranicu, nešto naučite, odgledajte kvalitetan film, prošetajte, vidite se sa dragim ljudima, volite se, ali samo ne pominjite Žiku Šarenicu, ministra ovog, onog, aman! Još će neko nalepiti i šta kaže Lea Kiš u vezi sa "večitim". A, bre, ljudi!

Čekamo sredu, lepe misli, čista duša, osmeh na lice. :)

Odgovori

Gost

#1769 Re:

2014-01-27 12:48:57

#1767: Solunski -

kako vi znate da me oraspolozite, hvala vam na podrsci!

Gost

#1782 Re:

2014-01-27 17:22:31

#1767: Solunski -

Upravo tako! :)

Pokretaci peticije i advokatica su vec najavili da nas ocekuju lepe vesti, bili su na sastanku i sigurna sam da nikome od nas ne bi davali laznu nadu. Ministar je u ostavci, kao sto kaze kolega >> "bivsi" ministar , moze on da prica sta god hoce, pogotovo u nekoj takvoj emisiji.

Iskreno i ja sam u panici, tesko ucim, ostalo mi je dosta ispita, imam ozbiljne licne probleme kao svi studenti koji su oduzili studije. Naravno da se plasim, jer i za mene bolonja je jednaka prekidu studija,ne samo zbog novca.. Ali panikom, brigom realno ne mogu ni ja niti bilo od vas da utice na ishod bilo cega u buducnosti. Bitno je ono sta radimo SADA!!! TO je poenta i razlog da svoje vreme koliko god ga imali koristite za ucenje, pa i jedan polozen ispit znaci i pokazuje svima da ZELIMO da zavrsimo!! Tesko je, ali sve mozemo i hocemo!

Cekamo sredu, sigurni u to da ce doci lepe vesti i sve ce biti ok!

:)