Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2014-01-22 01:49

Prolazila sam kroz turbulentne periode u toku studiranaja..bilo je puno uspona i padova,razocrenja pa ponovnih borbi..prve ocene sve same desetke cime sam i dokazala da nisam nesposobna niti manje inteligentna od onih koji su zavrsili u roku!Sta je problem??Nije nam svima novac bio problem,bar pricam u svoje ime,obzirom da sam sve cetiri godine bila na budzetu,vec se javio problem u samom sistemu(nemamo predavanja vec kuci spremamo ispit od 1000 str. pa pravac na ispit),slaboj mogucnosti za posao,korupciji profesora,problem u deci doktora(maminim i tatinim sinovima) koji su lako polagali pa je moja borba pocela da mi se cini uzaludnom!Kad covek izgubi motivaciju unapred je izgubio borbu!Zato vam kazem,imamo jak cilj,ne gubite motivaciju za borbom i uspecemo!Mi smo veci ponos ove Srbije od tzv.bolonja generacije,pa ma kako nas nazivali!Mi najbolje znamo kako se uci i sta su teski ispiti..danas svi studiraju,svi su menadzeri i svi imaju master!Ranije se znalo ko je magistar a ko doktor nauka!To zvanje je imalo tezinu u svakom smislu!Za slucaj da ovo ne uspe,akademci moji,kofere u ruke i sto dalje odavde.To nije predaja,vec nova borba za dostojanstvenim zivotom!Ova zemlja ionako nista bolje nije zasluzila jer nam je uskratila prava u svim aspektima zivota..tesko je u Srbiji osecati se kao covek..a ovoj zemlji neka ostanu"obrazovani"bolonjci,lazna demokratija i pink televizija!Ne predajem se,verujem da smo dovoljno jaki da se izborimo za svoja prava ali i da ne uspemo ne ocajavajte!Svako ce naci svoje mesto pod ovim zvezdanim nebom!Srecno nam bilo!

Odgovori

Gost

#1419 Re:

2014-01-22 01:53:52

#1418: -

Glavu gore! Nadamo se dobrih vesti i ostvarenju naseg cilja i to mozda vec sutra... ;)