Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2013-12-19 21:54

I ja mislim da treba odmah da se pokrene ovo pitanje...
Peticija i dalje neka bude otvorena sve dok ne postignemo zadati cilj!

Sad se suska i da ce se raspisati vanredni parlamentarini izbori. Bolje da se odmah krene u akciju dok svi nadlezni drzavni organi nisu otisli u tehnicki mandat. A u tehnickom mandatu nema donosenja nikakvih bitnih odluka...

Odgovori

Zbunjeni, i pokradeni

#3976 Zašto mi naplaćuju još 30.000,00Re:

2014-03-14 18:29:13

#462: -

Dragi dtudenti....ja imam isto strašan problem...naime završavam specijalizaciju cele prošle 2013.god.sam išla na predavanja i platila sam školarinu za tu godinu 85.000,00 dinara. pa sam u januaru 2014.god otišla da prijavim ispit,a oni od mene traže još 30.000,oo din. Ja nemam posao niti imam roditelje, radila sam i platila celu školarinu od 85.000,00 din. redovno sam išla na predavanja i sada oni mene ubeđuju da sam ja stari student iz 2013.god. i da treba da platim 30.000,00 din +35.000,oo din. Zar PO BOLONJSSKOM zakonu nemamo pravo da polažemo ispite bar 2 godine, ako jednu godinu slušam ispite , treba i jednu valjda da polažemo, položila sam skoro sve,ali ne mogu sve??? Imamo studente i iz Bosne, Crne Gore,tek oni nisu ni pola položili i oni moraju mnogo veću sumu novca da plate....Kakva je to Bolonja, pa ljudi nemaju posao...ako imate neku pomoć tipa prosvetne inspekcije ili kome da se obratim za pljačkanje? inače prete  mi da neću biti student 2015.god ako neplatim  sve ovo što traže...zar tako PROFESORI zarađuju za plate, preko PREVARE građana,pa to je za policiju,inspekciju...inače u pitanju je Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu...p je izbegavajte u širokom luku